avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
yx32_angel a scris:

va rog sa imi spuneti si mie daca adeverinta voastra de la psihiatru avea timbru fiscal sau ceva? eu mi.am luat de la mindcare o adeverinta..o clinica particulara si..am auzit din alte parti cum ar fi necesara o adeverinta cu timbru fiscal..dar eu tiu ca acela este pentru notari...deci..cei care ati depus dosarele..au fost probleme? va multumesc mult

adeverinta mea de la psihiatru arata ca o reteta:)...cel mai important: adeverinta/certificatul sa aiba stampila de la medicul psihiatru din care sa rezulte clar calitatea lui:)...si nu ai de ce sa ai problmeme....a...si am uitat sa adaug faptul ca nu a fost nicio problema la inscriere:)
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2008
alinadin, utilizator
pt cecivlad, auramustiata si alinadin

Multumesc mult fetelor, subscriu si eu la ceea ce spuneti voi, vizavi de numarul celor inscrisi. Deci care va sa zica, sunt deja cam sapte sute + 2 zile de inscrieri ajungem la ceea ce a fost si anul trecut. Asta e, vom vedea. Sper sa intram cu totii.

Aura si Cici - vorbiti despre sinteze? Ca mai am si eu niste goluri vizavi de "mijloacele generale de aparare ale paratului"
si subiectele privind recursul si executarea silita. Daca aveti voi ceva noutati va rog sa mi le transmiteti si mie (dana2space@yahoo.com)

Referitor la oral, asa este se trage biletel, dar ma interesa cam cat de complex este (cate subiecte sunt si timpul alocat)

Bafta si sa ne vedem pe liste (alea cu dosarele aprobate :D))

pt yx32_angel
Da, eu am platit cu OP. A fost ok
dana2space, utilizator
Spor la invatat!!
dana2space, utilizator
dana2space a scris:

Spor la invatat!!

Spor si tie Dana!.....si tuturor:hugall: ca, asa cu spunea cineva aici pe forum, am intrat in linie dreapta !!!!!!
Eu m-am inscris azi... adeverinta mea a avut timbru fiscal deci nu stiu daca merge si fara, am platit taxa la banca 845 lei (cu tot cu comision) dar a meritat, am evitat o coada; azi la 9.30 cand am ajuns eu eram a treia la rand cu numarul 719. Cand am iesit de acolo nu cred ca erau 10 persoane, dar ziua e mare, plus maine......:hm:

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)