avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
succes tuturor celor care vor sustine examenul la Barou.!!! :)
Mi-am promis ca nu mai intru pana la examen, dar vreau sa va spun una buna de tot, pe care vad ca nu a semnalat-o nimeni... Si anume subiectul 50 de la Drept procesual penal "Introducerea plangerii prealabile la instanta de judecata"
Aha, deci se intampla si la case FOARTE mari... Dar daca din greseala se trece in biletele de examen... si daca va fi unul din subiecte... ce veti scrie:-/.... Singura propozitie care se poate formula este "ca se trimite organului competent" .Cam ce barem ar putea fi la o asa "sinteza?:rofl:
as dorii si eu sintezele tip inm.multumesc anticipat.
alinleschian@yahoo.com
check mail
:closedtopic: Si eu as doriiiiiiiii multe lucruri...
CRed ca, dupa cum se pare, vom scapa de greselile care ma enervau pana acum in hotarari (gen "a prezentat decat dovezi" sau "reclamantii sustinea") si ne vom intalni cu o avalansa de i-uri, ca si calculatoarele ultraperformante se vor degrada fizic la litera cu pricina, probabil inainte de a fi depasite moral. I!
:rtfm:
Doamne, ajuta-ne cu grefierii, ca poate nu vor stiiiii atata drept si va incapea astfel in capul lor putintel mai multicica gramatica, poate asa sa scapam de citirea unei pagini in 2 ore si intelegerea ideilor din ea a doua zi!
Deja stai pe la Judecatoria sector 6, pe holurile de la subsol, langa arhiva, si vezi cum dactilografi cu experienta corecteaza draftul adus spre redactare de cate un avocat sau altul!
Multumim respectuos si lor!

De asemenea, vreau sa multumesc si Academiei Romane pentru ca a "legalizat" atatea greseli de morfo si ortografie, incat sa nu se simta prost cei care nu stie sa scrie altfel decat asa cum a devenit acum corect...

In final, va rog sa ma iertati pentru interventia in afara subiectului, interventie in care, cu siguranta, se va arunca imediat cu pietre!
Probabil o sa ma fac blogger, ca sa nu va mai stresez aici cu ideile mele fixe!
Succes tuturor! Si la cat mai multi de i!!!

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)