Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Am si eu o intrebare pt administratori sau oricine cunoaste acest aspect: este posibil ca la examen subiectele sa nu fie din cele anexate Hotararii Baroului, dar sa fie din tematica tot acolo anexata? Adica aceste subiecte sunt doar propuse sau este obligatoriu sa se selecteze din ele?
MAI FRATILOR:pana la urma cand se afiseaza metodol. ex si lista dosarelor admise la bv???????? vreau sa stiu si eu....ca sa merg sa platesc cei 700lei....
Salutare, DianaPur! Si eu sunt din bv :) Am fost azi la Barou si am aflat ca in seara asta e o sedinta, pt admiterea dosarelor cred, si deci de maine se poate plati taxa... Dar de ce esti asa de nerabdatoare??? :)
Pt. dl.Pica Adrian: problema pe care ati ridicat-o in legatura cu cei 3000 de euro mi se pare destul de pertinenta. Nici mie nu mi-ar conveni sa mai pierd un an, asa, mai ales ca am o anumita varsta ;) In cazul in care:
1) am lua examenul, si
2) nu ne-am putea inscrie anul asta...
ne-am cam trezi in aceeasi situatie cu cei care promoveaza examenul anul viitor :stunned: Nu stiu daca ati prins ideea... ca deful s-ar putea sa-l dam peste 3 ani... si nu peste 2 cum ar fi normal. Dar, ok, mai bine mai tarziu decat niciodata!
Pt. "aparatorii gramaticii romane": am terminat filologia si - hai s-o chemam "deformare profesionala" - greselile gramaticale ma scot din minti :) Dar vrem sa le acordam colegilor nostri prezumtia de nevinovatie? Poate si lor le-a cazut niscai zahar pe tastatura, sau poate le-a scapat mana, pur si simpu...??? Se intampla si la case mari... si cu atat mai mult noua, care suntem obositi, stresati si mai ales grabiti :)
Sau poate, cum spun prietenii mei, se vede ca nu mai stau in Romania... ca prostia si prostul gust sunt pe toate gardurile :) Eu inca mai sper sa nu fie asa...
Mult noroc tuturor!!!