Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
@serbyo
In aceasta situatie, Suceava devine un caz atipic, fiindca a pus note dar nu le-a comunicat + Bucurestiul, unde sunt "voci" care sustin ca s-au pus si note desi in listele afisate s-a notat cu admis/respins
@franceska
brrrr:stunned: La ce s-o fi referit cand a zis jumatate din note? Or fi fost terminate numai pentru o disciplina sau au jumatate din lucrari cu media finala... #-o
Oricum ... nu conteaza ... incep crizele ...
s-au referit la penal, ca am aflat din alta sursa ca la penal deja au venit notele....de altfel, si mie personal dupa ultimul examen mi-a spus un prof ca el corecteaza la penal si ca notele se dau joi (azi :)
s-au referit la penal, ca am aflat din alta sursa ca la penal deja au venit notele....de altfel, si mie personal dupa ultimul examen mi-a spus un prof ca el corecteaza la penal si ca notele se dau joi (azi :)
In baroul Neamt am avut examen oral la dreptul civil si am primit note.notele au fost scrise pe o bucata de hartie(semnata de examinatori+stampila) care ti se inmana personal imediat dupa ce raspundeai.
initial s-a spus ca notele se vor lua in considerare la media genarala, dar dupa ce au citit si ei mai bine regulamentul au ajuns la concluzia ca la proba orala nu se dau note, ci este doar admis si respins.in cele din urma , desi am primit note , acestea nu vor fi luate in considerare la media finala.
maine se afiseaza rezultatele finale si o sa va spun mai multe.Doamne ajuta!!!!!
mor de stresssssssssssssss!
bafta tuturor!