avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de noapte

Salut!....Sunt politist si am programul de lucru 8 ore pe zi...Temporar (de 1-2-3 ori pe saptamana) sunt nevoit sa lucrez si noaptea in intervalul orar 22-06 in functie de cerintele operative...Numarul de ore lucrat in aceasta perioada difera...poate fi o ora sau toate.....Ma intereseaza daca as putea beneficia de spor de noapte pentru noptile in care am mai mult de 3 ore lucrate intre 22-06, in conditiile in care intr-o luna pot avea doar o noapte lucrata sau pot avea 20.....
Multumesc...
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:40, 12 Noiembrie 2010
da ar trebui sa beneficiati de spor de noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de noapte catalin.bobocea catalin.bobocea Dacă în cursul unei luni se lucrează accidental(intervenție) noaptea cu respectarea celor 3 ore de noapte și întimpinat orar stabilit de CM se acorda ... (vezi toată discuția)
Plata orelor de noapte Anne Georgelin Anne Georgelin Buna ziua, Cum ar trebui platite, conform legii, orele unei ture de la 19h-7h ? 8 ore cu un spor de 25% (22h-6h) sau 12 ore platite toate cu un spor de 25% ... (vezi toată discuția)
Plata orelor lucrate noaptea papic papic Buna, as dori sa stiu cum se platesc orele de munca prestate noaptea,daca un angajat lucreaza doar in ture de noapte a cate 12 ore, tot a doua noapte ( adica o ... (vezi toată discuția)