avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Balcon inchis fara autorizatie - unde se reclama?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Balcon inchis fara autorizatie - unde se reclama?

Un vecin si-a permis sa strice estetica blocului si a si incalcat hotarirea adunarii generale a proprietarilor prin inchiderea in mod monstruous de inestetic a balconului sau.
Cum mie nu-mi convine sa se transforme urit cartierul, fapt care imi scade pretul apartamentului meu, as dori sa fie amendat si sa fie pus sa dea jos acea monstruozitate. Nu cunosc daca a avut vreo aprobare dar dupa cum arata nu cred.
Ce pot face ca sa-l reclam? La ce institutii?
Asociatia de proprietari nu o vad luind atitudine, e condusa de un indolent care nici nu e platit si care e la fel de taran ca si asta cu balconul.
Mersi de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 14:53, 15 Noiembrie 2010
Ce veti face in situatia in care cei de la Primarie vor elibera autorizatia de construie, fie si cu plata unei amenzi ??!?

Pai ce sa ma fac? Dar se practica asta?
Voi fi nevoit sa accept ca voi vinde sub pret multumita vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon fara acord asociatie Dana Marin Dana Marin Adunarea generala a stabilit sa fie de acord cu inchiderea balcoanelor de catre proprietarii care doresc dar intr-un mod uniform, fara a afecta estetica ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)