]Doresc sa stiu urmatoarele:
1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ramane doar unul singur dintre cei doi initial;
2- cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru modificarea sediului social al firmei, care este din Bucuresti si va fi tot in Bucuresti;
3-doresc sa adaug ,nu stiu daca este corecta exprimarea sau limbajul- inca 2 coduri caen,adica sa extind activitatea cu un cod pentru aparat de cafea si un cod pentru plata facturilor,deoarece nu sunt existente momentan.
4-unde gasesc o lista cu toate preturile, de la prestarile servicii ONRC-exemplu: -ma intereseaza sa stiu cat costa taxa de registru si taxa de publicare in monitorul oficial.
In Romania,birocratia ne omoara,aici insa sper sa aflu aceste lucruri care sunt de interes comun.
Multumesc .
Pe langa documentele enumerate mai este necesara o declaratie pe propria raspundere pentru persoana care ramane asociat unic in societate, declaratie din care sa reiasa faptul ca indeplineste toate conditiile legale pentru a deveni asociat unic si administrator al societatii.