avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... criterii concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

criterii concurs

Întrucât criteriile stabilite in anuntul privind scoaterea la concurs a unui post de secretar oras , publicate pe saitul anfp-ului nu conţine şi faptul că persoana care concureaza trebuie sa faca dovada ca a absolvit studii de masterat in domeniul stiintelor adm, manageriale etc. , nu este inafara prevederilor legale ?
Din câte stiu aceste conditii sunt obligatorii pentru ocuparea unui post de conducere intr-o primarie de oraş . Se admite si situatia aceasta asa din start. Ce este de făcut ?
Cel mai recent răspuns: sofia1975 , utilizator 22:26, 26 Noiembrie 2010
deci,

am ajuns la un punct comun..trebuia si in monitorul ofic.Ce se face in cazul acesta.Ce repercusiuni pot fi in acest caz pt ca nu s-a resp procedura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt necesare studiile de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere? duduionescu duduionescu Va rog sa-mi spuneti daca, este nevoie de studii de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere la o institutie publica (e vorba de cazul ... (vezi toată discuția)
Sef birou - administratie publica mfrincu mfrincu poate ocupa un post de sef birou in administratia publica o persoana care are studii superioare de 5 ani facute inainte de 1989 si care nu are studii de master ... (vezi toată discuția)
Ultima versiune a legii nr. 188/1999 laura-ioana laura-ioana Buna ziua! va rog sa-mi spuneti care este ultima versiune actualizata a legii nr. nr. 188/1999, si unde o pot consulta cu toate actualizarile si modificarile ... (vezi toată discuția)