Stimata doamna,
Sunteţi cumva proprietara paginii de forum sau sunteţi doar fff plictisita din lipsa de clienţi. Eu ştiam ca acest spaţiu este unul liber unde lumea scrie si citeşte, NU UN SPATIU ACADEMIC SI NICI LOC DE PESCUIT CLIENTI. Aşadar, omul întreabă, alţii răspund si el se alege cu ce vrea, daca vrea consultanta VA ROG SA IL POFITI LA CABINETUL DVS unde puteti fi cat de academica doriti.
Acum, daca nu suntem pe aceiaşi lungime de unda cu privire la unele aspecte nici o problema ca nici eu nici dvs. nu am inventat dreptul şi nici nu am văzut numele dvs. pe coperta vreunei cărţi de specialitate.
„De unde reiese ca trebuie sa dai un nume de expert daca propui aceasta proba???” nu am zis ca reiese doar ca după părerea mea este bine să îi propui.
„tema” poate ca este un pic prost ales, dar nu trebuie sa faceţi un AVC sau sa ne demonstraţi cunoştinţele dvs superioare de terminologie.
In final am o rugăminte, daca nu va plac posturile unora, nu le citiţi si in nici un caz nu trebuie să faceţi pe poliţaiul forumului…sunt persoane specializate în acest sens.
Cu respecte...inca,
Csiki Zoltan
Eu cred ca trebuie sa puneti capat acestui subiect ..... si fara atacuri la persoana :)
Nu e vorba de poftit in cabinet sau pe langa cabinet... e vorba ca unele raspunsuri nu aveau nicio legatura cu subiectul, se refereau la ca sa faca omul inainte de a face ceea ce deja el a facut. Nu mai e cale de intoarcere, nu-l ajuta cu nimic despre cum sa propuna expert ca, gata, nu mai poate propune expert.
Ar fi culmea sa-l invatam cum sa nu ia amenda respectiva sau ce e... :D
Ma deranjeaza raspunsurile neprofesioniste pentru ca asa ca aici sunt ele si in viata de zi cu zi si asta ii face pe oameni sa-i vada prost pe juristi... :(
Ok, poate m-am ambalat prea tare, da'... :(( imi vine a plange la solutii fara legatura cu ceea ce cere omul...
Am pus capat, Elis...
:) Stimata doamna... poate ca nu ne strica si altora sa invatam cum sa facm intr-o asemenea situatie, poate ca inca nu mi s-a intamplat si sfatul unui coleg ma va ajuta. Nu cred ca un sfat bine intentionat este ceea ce ii face pe oameni sa-i vada prost pe juristi, permiteti-mi sa va contrazic, eventual unii juristi ne fac imagine proasta... As zice sa nu va vina sa plangeti, a fost o parere contradictorie fata de a dumneavoastra care pe mine personal m-a ajutat.
Ma bucur ca v-a ajutat... Probabil si un jurist, de cate ori vorbeste pe langa dosarul clientului, fara legatura cu acesta, poate-i ajuta, astfel, pe cei care-l asculta. :)) Cu vreo parere, ceva.
Ideea era ca un om daca te intreaba de A si tu, ca jurist, ii raspunzi de B, omul ala nu are tocmai o parere buna despre tine. Si... pe buna dreptate. :D
Asta era, atata tot.
Ce era rau c-am spus "ai cam fost pe langa"?... E parerea mea.