avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea din concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea din concediul de maternitate

Buna ziua ,

Luna viitoare termin concediul de maternitate de 2 ani si doresc sa ma intorc la servici.. Va rog sa-mi spuneti daca am de facut vreun demers catre Primarie sau Directia Muncii in acest sens ,

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristina30 , utilizator 10:13, 26 Februarie 2008
Doar sa-i anuntati , daca vreti .......ei oricum stiu cand vi se termina concediul pentru ingrijire copil
Trebuie sa faceti o adresa catre societatea de unde ati plecat prin care ii informati ca doriti sa va reluati activitatea incepand cu data de ...
Nu aveti obligatia sa anuntati Primaria sau Directia muncii.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil anca_luc anca_luc Buna...sunt in concediu crestere copil,fetita mea face 2 ani in februarie,sunt insarcinata si in aprilie ar trebui sa nasc al doilea copil....deci in februarie ... (vezi toată discuția)
Sistare indemnizatie crestere copil gabimisi gabimisi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce am de facut in cazul in care vreau sa ma intorc mai devreme la locul de munca decat sa se termine sei 2 ani de concediu de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din concediu de maternitate ioanadolean ioanadolean am o intrebare: fiind in concediu de maternitate cu cat timp trebuie sa anunt inainte ca ma intorc la servici?exista o data sau o perioada in care sunt ... (vezi toată discuția)