Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii și limitele rezonabilității în deciziile ANAF referitoare la reîncadrarea unor cheltuieli. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat

As dori sa ma lamureasca cineva,daca se poate :
''Decizia penală nr.758 Respinge recursul peste termen declarat de recurenta condamnată Guguci Florica. Obligă recurenta la 140 lei cheltuieli judiciare statului din care 100 lei onorariu avocat oficiu. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică.'':stunned:
Cel mai recent răspuns: cristina&mami , utilizator 20:53, 20 Noiembrie 2010
s-a admis exceptia tardivitatii recursului in sensul ca cererea de recurs a fost depusa peste termenul legal. de asemenea cel care a avut calitatea de recurent e obligat sa plateasca catre stat suma respectiva.
Recurenta a formulat recurs ,care nu a fost admis de catre ionstanta
Mai mult ,instanta de judecata,a obligat recurenta la plata sumei de 140 lei cheltuieli judiciare
Va revine obligatia sa respectati hotararea instantei si sa achitati suma dispusa
Adica Guguci Florica nu s-a incadrat in termenul legal pentru a putea beneficia de recurs.
Ramane condamnata.
pt cat timp?!:stunned:
Trebuie sa citesti si sa postezi tot documentul, nu doar fragmente.

Alte discuții în legătură

Furt din magazin cristina&mami cristina&mami Buna seara,in primul rand!As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva,in urmatoarea situatie: Mama mea,acum 2 ani a furat o suma de bani(900Ron) dintr-un ... (vezi toată discuția)
Martor sau inculpat? ContSters191135 ContSters191135 Buna ziua! in urma cu aproximativ 2 ani un amic s-a dus impreuna cu inca doi baieti la o plimbare,dintr-o data acei doi au zis ca se duc sa fure de la un ... (vezi toată discuția)
Furt calificat -ce inseamna " pentru lipsa de aparare a inc.acorda termen" ? simona20 simona20 Va rog sa ma lamuriti si pe mine ,in legatura cu solutia data,in cazul unei persoane care este inchisa .Nr-ul de dosar este : 22828/215/2008 .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)