avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat

As dori sa ma lamureasca cineva,daca se poate :
''Decizia penală nr.758 Respinge recursul peste termen declarat de recurenta condamnată Guguci Florica. Obligă recurenta la 140 lei cheltuieli judiciare statului din care 100 lei onorariu avocat oficiu. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică.'':stunned:
Cel mai recent răspuns: cristina&mami , utilizator 20:53, 20 Noiembrie 2010
doberv a scris:

dosarul care se judeca pe 8 decembri ce nr are ?
si ce cauza?

Habar nu am ce cauza are!Din cate am verificat pe ecris,este pt acelasi furt dosarul asta!Avocatul angajat,nu si-a dat niciun interes ,macar sa-mi explice!
doberv a scris:

ciudat cum sa nu fi stiut de dosar si sa fie condamnata cu suspendare.
mai greu se intampla astfel de lucruri.
nu ati scris in ce perioada a divortat mama dvs.
cred ca daca nu a avut cunostinta de faptul ca are dosar penal pe rol.
nu a fost citata legal ,ar fi sanse insa foarte mici si cu costuri destul de mari.
succes
Mami,a divortat de tati pe 17.09.2008 si da,nu a avut cunostinta de natura dosarulului,normal ca stia ca a furat si ca urmeaza sa fie denuntata,dar nu stia ca o sa se ajunga aici.Ea,aflandu-se-n Viena nu s-a mai interesat de ce o sa urmeze.Iar furtul s-a petrecut in 2008,nu stiu daca inainte de divort sau dupa.
E un talmes-balmes,de fapt!Asta este tot ce stiu....:(
Nr dosarului 22828/215/2008 (08.12.2010)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin cristina&mami cristina&mami Buna seara,in primul rand!As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva,in urmatoarea situatie: Mama mea,acum 2 ani a furat o suma de bani(900Ron) dintr-un ... (vezi toată discuția)
Martor sau inculpat? ContSters191135 ContSters191135 Buna ziua! in urma cu aproximativ 2 ani un amic s-a dus impreuna cu inca doi baieti la o plimbare,dintr-o data acei doi au zis ca se duc sa fure de la un ... (vezi toată discuția)
Furt calificat -ce inseamna " pentru lipsa de aparare a inc.acorda termen" ? simona20 simona20 Va rog sa ma lamuriti si pe mine ,in legatura cu solutia data,in cazul unei persoane care este inchisa .Nr-ul de dosar este : 22828/215/2008 .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)