avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt calificat -ce inseamna \" pentru lipsa de aparare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt calificat -ce inseamna " pentru lipsa de aparare a inc.acorda termen" ?

Va rog sa ma lamuriti si pe mine ,in legatura cu solutia data,in cazul unei persoane care este inchisa .Nr-ul de dosar este : 22828/215/2008 .Intrebarea mea este in legatura cu solutia data,de catre tribunalul Craiova : ''Solutie: pentru lipsa de apărare a inculpatului , acordă termen la 28.06.2011 '' ??! Persoana trebuie sa intre in comisia de eliberare pe data de 31.05.2012. :(
Multumesc,anticipat !
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
simona20, utilizator
Cel mai recent răspuns: simona20 , utilizator 01:23, 18 Mai 2012
Dosarul indicat a fost pe rolul Curtii de Apel Craiova ( Tribunalul Craiova nu exista, ci Judecatoria Craiova si Tribunalul Dolj), in recurs, iar la termenul din 17.05.2011 s-a acordat termen pentru lipsa de aparare, adica recurenta-inculpata a solicitat termen pentru a-si angaja aparator, motiv pentru care cauza s-a amanat pentru termenul din 28.06 2011.
La termenul din 28.06.2011 -recurenta -inculpata a fost asistata de aparator din oficiu pentru ca nu si-a angajat avocat, iar recursul a fost respins ca nefondat.
Multumesc,frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)
Furt calificat cristina&mami cristina&mami As dori sa ma lamureasca cineva,daca se poate : ''Decizia penală nr.758 Respinge recursul peste termen declarat de recurenta condamnată Guguci Florica. ... (vezi toată discuția)
Instanta a ramas in pronuntare- in cat timp se va pronunta? ruonscalafat ruonscalafat Daca azi este ultimul termen al unui proces penal (recurs la ICCJ) si curtea ramane sa se pronunte, in cat timp se va pronunta? Cum aflu de hotararea pe care ... (vezi toată discuția)