avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tata i-a donat apartamentul fratelui meu fara sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tata i-a donat apartamentul fratelui meu fara sa ma despagubeasca

tata a donat apartamentul care i-a fost dat de stat penrtu ca avea o familie si copii , fratelui meu , se poate ataca in justitie , deoarece i-a fost dat tocmai pt ca avea copii si de aceea cred ca mi se cuvine si mie o parte
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:49, 3 Aprilie 2022
Suntem 3 frati iar parintii au fost divortati.Unul din frati nu si-a revendicat calitatea de mostenitor.Exista un termen limita pentru contestarea donatiei?Aici pe forum mi s-a spus ca este vorba de o perioada de 3 ani de zile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
3 ani de la decesul donatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie kerekeshermina kerekeshermina Buna ziua, parintele meu (mama deoarece tatal meu a decedat de multi ani)a facut un act de donatie pe numele meu cu acordul fratilor mei. Doresc sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Donatie! psilemangalia psilemangalia Dupä cum am änteles o\\"Donatie\\"poate fi atacatä än instantä?Dupä cät timp?Sau jocä un rol:factori de timp cänd donatie a fost fäcutä? (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul meu mai are 2 frati. in timpul vietii tatal ... Alice Iordan Alice Iordan Buna ziua. Sotul meu mai are 2 frati. In timpul vietii tatal sau ( a murit acum 4 ani)a facut un act de donatie catre fratele mai mare. Din cauza unor probleme ... (vezi toată discuția)