avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Nu imi place sa intru in dispute, nici nu are rost o astfel de disputa, de altfel.
Este foarte bine daca lucrurile stau cum spui, in sensul ca in 2008 si 2009 nu s-au anuntat concursurile din noiembrie.

Adita 26 s-a referit insa la concursul din 2010, anuntat in decembrie 2009.

Oricum, dincolo de aceste amanunte, problema este, oarecum diferita fata de ceilalti ani, in sensul ca nu este programat examenul cel mai apropiat, timpul in care s-ar putea decide organizarea unui alt examen fiind foarte scurt.

davegahan a scris:

carmenduta2003 a scris:

Te inseli, adita26, in calendarul estimativ pentru anul 2010, era prevazut si concursul de admitere in magistratura din octombrie-noiembrie 2010.

Omul se referea la noiembrie 2009, nu 2010.
Si are dreptate, in 2008 si 2009 concursurile din noiembrie nu au fost incluse in calendarele estimative pt. anii respectivi. Au fost decizii "supriza" de a se organiza si in noiembrie in anii respectivi...
Doar in 2010 concursul din noiembrie a fost inclus in calendarul estimativ.

carmenduta2003 a scris:

Nu imi place sa intru in dispute, nici nu are rost o astfel de disputa, de altfel.
Este foarte bine daca lucrurile stau cum spui, in sensul ca in 2008 si 2009 nu s-au anuntat concursurile din noiembrie.

Adita 26 s-a referit insa la concursul din 2010, anuntat in decembrie 2009.

Oricum, dincolo de aceste amanunte, problema este, oarecum diferita fata de ceilalti ani, in sensul ca nu este programat examenul cel mai apropiat, timpul in care s-ar putea decide organizarea unui alt examen fiind foarte scurt.

Nu era o disputa, nu ma certam cu tine;)
Anyway, ai dreptate... eu, cu gandul la faptul ca in 2008 si in 2009 s-a intamplat sa se dea examen in noiembrie desi nu fusesera anuntate in acei ani decat examenele din martie/aprilie, n-am mai citit atent ce a spus Adita 26 si am presupus ca s-a referit la asta. Sorry!:">

In sfarsit... vad totusi ca luna martie a ramas libera in calendar.
Concursul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie a ramas tot in aprilie – mai ca in fiecare an, de asemenea examenul obisnuit de INM e tot in august.
Practic nu au ocupat luna martie (obisnuita pt. "direct pe post") cu un alt concurs/examen.
Speranta moare ultima. Poate ca vor anunta un concurs surpriza pt martie 2011 asa cum au procedat cu cele din noiembrie 2008 si 2009.
Timp ar fi (cam scurt, ce-i drept). Adica pe 23 ianuarie se da poroba eliminatorie la INM si apoi au cam o saptamana pana maxim pe 3 februarie sa anunte un concurs de admitere in magistratura pt 20 martie 2011,. Sau pana maxim pe 10 februarie sa anunte pt. 27 martie 2011).
Daca nu se organizeaza in una din aceste 2 zile atunci e clar ca au lasat-o pt. noiembrie, pt. ca daca inainteaza in aprilie cu admiterea in magistratura va interfera cu Concursul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie care e in aprilie - mai.
Pana atunci, incercam la INM.
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2010
ContSters181736, utilizator
Am inteles, si multumesc pentru raspuns.
Sunt, poate, putin precauta, avand in vedere numeroasele dispute aparute in ultima vreme pe forumurile privitoare la admiterea in magistratura.
:)
Oameni buni, va rog sa ma iertati.Sub presiunea momentului una am gandit, alta am scris. S-a intamplat sa nu apara concursuri de admitere in magistratura in calendarul estimativ, iar Csm-ul sa decida ulterior modificarea acestuia.
Asa este, situatia e un pic diferita.
Dragi colegi de suferinta, ramane solutia memoriului. Insa acum chiar trebuie sa ne unim si sa concepem unul motivat si demn de luat in seama. Deci, hai sa luam initiativa.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)