carmenduta2003 a scris:
Nu imi place sa intru in dispute, nici nu are rost o astfel de disputa, de altfel.
Este foarte bine daca lucrurile stau cum spui, in sensul ca in 2008 si 2009 nu s-au anuntat concursurile din noiembrie.
Adita 26 s-a referit insa la concursul din 2010, anuntat in decembrie 2009.
Oricum, dincolo de aceste amanunte, problema este, oarecum diferita fata de ceilalti ani, in sensul ca nu este programat examenul cel mai apropiat, timpul in care s-ar putea decide organizarea unui alt examen fiind foarte scurt.
Nu era o disputa, nu ma certam cu tine;)
Anyway, ai dreptate... eu, cu gandul la faptul ca in 2008 si in 2009 s-a intamplat sa se dea examen in noiembrie desi nu fusesera anuntate in acei ani decat examenele din martie/aprilie, n-am mai citit atent ce a spus Adita 26 si am presupus ca s-a referit la asta. Sorry!:">
In sfarsit... vad totusi ca luna martie a ramas libera in calendar.
Concursul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie a ramas tot in aprilie – mai ca in fiecare an, de asemenea examenul obisnuit de INM e tot in august.
Practic nu au ocupat luna martie (obisnuita pt. "direct pe post") cu un alt concurs/examen.
Speranta moare ultima. Poate ca vor anunta un concurs surpriza pt martie 2011 asa cum au procedat cu cele din noiembrie 2008 si 2009.
Timp ar fi (cam scurt, ce-i drept). Adica pe 23 ianuarie se da poroba eliminatorie la INM si apoi au cam o saptamana pana maxim pe 3 februarie sa anunte un concurs de admitere in magistratura pt 20 martie 2011,. Sau pana maxim pe 10 februarie sa anunte pt. 27 martie 2011).
Daca nu se organizeaza in una din aceste 2 zile atunci e clar ca au lasat-o pt. noiembrie, pt. ca daca inainteaza in aprilie cu admiterea in magistratura va interfera cu Concursul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie care e in aprilie - mai.
Pana atunci, incercam la INM.