Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
nu am spus-o ca sa fiu periata ... nu imi sta in fire ... daca pot ajuta cu ceva o voi face pt ca sunt direct interesata ... si pt ca sunt din Oradea e posibil sa ajung mai repede la d-l Danilet ... stiu ca in programul sau sustinea examenul direct pe post asa ca merita incercat... pe de alta parte au fost ani in care examenul din toamna nu era cuprins in calendarul estimativ si totusi s-a dat ... ne putem astepta la surprize-surprize...
Oricum, sper sa ne mobilizam cat mai multi ca stiti cum e, daca nu ceri nu ti se da. Si cu pampersii si cratita, si eu sunt in aceeasi situatie, tocmai acum am schimbat unul si ma gandesc ce sa le mai fac fetelor mele de mancare ca nimic nu le place.
Referitor la petitia online, daca toti sunteti de acord si considerati ca ar fi o varianta de strangere a semnaturilor, putem sa recurgem la aceasta solutie.
Nu vreau sa supăr pe nimeni, şi nici să vă descurajez, da mi se pare uşor nelalocul lui demersul vostru. Normal e ca iniţiativa în sensul ăsta să vină de la cei care au în mâini administrarea sistemului. La fel de normal e ca la aprecierea oportunităţii organizării unui examen de admitere în magistratură să conteze exclusiv necesităţile reale ale sistemului, iar nu dorinţele de accedere în magistratură. Subiectiv, vă înţeleg, însă din punct de vedere obiectiv, apreciez că ideea organizării examenului trebuie să se nască în CSM. Ei sunt cei care trebuie să facă o analiză concretă asupra mişcărilor de personal din sistem şi să stabilească dacă se impune sau nu organizarea unui nou examen.
Personal, deşi nu sunt adeptul examenului direct pe post, apreciez că încă se impune organizarea lui, ca şi modalitate excepţională de admitere în magistratură, date fiind schemele de personal de la multe instanţe şi parchete. Dar probabil că cei din CSM au făcut ceva calcule când au stabilit că nu mai e nevoie de 2 examene în 2011, ci de unul singur.