andreeacostina a scris:
Am transmis mesajul de care vorbeam intr-o postare anterioara d-lui jud. Cristi Danilet referitor la neorganizarea examenului in martie 2011. Astazi am primit mesaj de la el prin care mi-a spus ca a transmis mesajul meu si celorlalti noi membri CSM, ca va reflecta la aceasta problema si sa procedez la strangerea de semnaturi, urmand ca apoi sa revin pe la mijlocul lunii ianuarie. Asa ca, stimati colegi, sa trecem la treaba pentru formularea memoriului si pentru strangerea cat mai multor semnaturi posibile.
Imi amintesc ca in perioada protestului din septembrie 2009, la inceputul sedintei de judecata, presedintele a anuntat ca toate cauzele vor fi amanate si a completat ca nemultumirile magistratilor nu se rezuma doar la drepturile salariale, ci si la faptul ca sunt prea putini oameni in sistem, iar magistratii sunt supraincarcati cu dosare.
Asa cum mai spunea cineva pe aici, ambitiile si aspiratiile unora care vor sa acceada in magistratura sunt prea putin importante pentru membrii CSM. Mult mai mult cantaresc nemultumirile celor din sistem care fac fata tot mai greu volumului urias de munca.
De aceea, cred ca ar ajuta daca acest memoriu ar fi sustinut de oameni din sistem. Cu siguranta, multi judecatori si procurori doresc ca acest examen sa se organizeze, pentru ca au tot interesul sa le vina "intariri". Nu ati observat ca de fiecare data cand s-au organizat examene de admitere pe post au fost instante care au solicitat suplimentarea locurilor cu posturi la acele instante?
Cred ca ar trebui atrase cat mai multe semnaturi din partea magistratilor, conteaza mai mult decat cele ale potentialilor candidati.