sa invat mai mult si mai temeinic pt.urmatorul turnir!
thomas28 a scris:
pe mine m-ati uitat???:((
==============================================================
Hey, tu ce cauti aici?
Pentru Lav Cris, scuze de intarziere am fost iesita.
Strategia mea a fost buna, numai mintea mi-a jucat feste.
Eu am dat a doua oara examenul asta si pentru a doua oara mi-am alocat mai mult timp, dar nu foarte mult. Invat doar de doua luni, dar in ritm infernal. Doar de doua luni pentru ca eu am memorie scurta si oricum as fi uitat, daca ma apucam mai repede. In aceste doua luni nu am mai stiut aproape nimic despre familie sau servici.
Daca nu voi intra de aceasta data pentru data urmatoare voi aplica aceasi metoda, invatat 2 luni pana la 2,3 noaptea si speranta de sansa.
Pe mine foarte mult m-a ajutat faptul ca am intrat cu voi pe forum, mi-am clarificat multe lucruri, si eu asa faceam pauza de la invatat. Cand simteam ca nu mai pot sa citesc discutam cu voi si-mi revenea elanul.
Sincer, daca voi intra va fi o victorie amara, pentru ca eu m-am atasat de persoanele de aici si ma consider ca apartinand acestui grup. Dar, cineva mi-a spus, atunci cand ma dadeam ca capul de pereti de ce am gresit, ca daca nu voi lua examenul inseamna ca Dumnezeu ma fereste de ceva, de vreun dosar sau loc unde nu trebuie sa fiu, asa ca asta este. Va admir pentru forta cu care mergeti inainte, eu sigur o sa fac o depresie, ca deja sunt cu nervi la pamant.