avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
artax a scris:

thomas28 a scris:

pe mine m-ati uitat???:((

==============================================================
Hey, tu ce cauti aici?
sa invat mai mult si mai temeinic pt.urmatorul turnir!
ma zapaciti cu toate manualele si tratatele si....
in cartile dupa care am invatat eu scria despre toate....dar, 10 saptamani nu s-au dovedit de ajuns pentru carti, coduri, ril-uri, spete, cedo, OJ....
In toate trebuie sa fie ceva pozitiv , chiar daca acum nu se vede...poate locuri mai bune data viitoare, medii mai mari care sa ne permita sa alegem mai bine postul, copii mai mari pe care sa-i putem lasa cu tatii cateva luni cat dureaza treaba la Bucuresti...
inainte de concurs, stateam la dezbateri cu voi,simteam ca muncim de-adevarat, efortul consistent, n-am fost superficiali... cred ca am gandit prea profund, prea le-am disecat...tot asa le vom gandi si data viitoare, dar poate le vom stapani mai bine...nu vreau sa fiu rautacioasa, dar asa cum multi dintre noi sunt surprinsi sa fie aici, s-ar putea sa fie unii surprinsi ca sunt acolo...
Si oricum, nu ne-am lasat unii de altii...ca muschetarii...:thumbup: sau:thumbdown:
sorry, dar nu mai pot sa jelesc, gata , ca avem treaba!
petra13 a scris:

Pentru Lav Cris, scuze de intarziere am fost iesita.

Strategia mea a fost buna, numai mintea mi-a jucat feste.
Eu am dat a doua oara examenul asta si pentru a doua oara mi-am alocat mai mult timp, dar nu foarte mult. Invat doar de doua luni, dar in ritm infernal. Doar de doua luni pentru ca eu am memorie scurta si oricum as fi uitat, daca ma apucam mai repede. In aceste doua luni nu am mai stiut aproape nimic despre familie sau servici.
Daca nu voi intra de aceasta data pentru data urmatoare voi aplica aceasi metoda, invatat 2 luni pana la 2,3 noaptea si speranta de sansa.
Pe mine foarte mult m-a ajutat faptul ca am intrat cu voi pe forum, mi-am clarificat multe lucruri, si eu asa faceam pauza de la invatat. Cand simteam ca nu mai pot sa citesc discutam cu voi si-mi revenea elanul.
Sincer, daca voi intra va fi o victorie amara, pentru ca eu m-am atasat de persoanele de aici si ma consider ca apartinand acestui grup. Dar, cineva mi-a spus, atunci cand ma dadeam ca capul de pereti de ce am gresit, ca daca nu voi lua examenul inseamna ca Dumnezeu ma fereste de ceva, de vreun dosar sau loc unde nu trebuie sa fiu, asa ca asta este. Va admir pentru forta cu care mergeti inainte, eu sigur o sa fac o depresie, ca deja sunt cu nervi la pamant.

Merci, eu nu pot sa invat dupa ora 22 in schimb ma trezeam la 4-5 dim. si ma apucam de invatat. Nu pot nici la foc automat pt. trebuie sa despic firul in patru. Recunosc ca trebuie sa insist la fiecare materie pe cate o institutie doua pentru a le stapani... infractiunile pe aliniate si contractele ca pe tatal nostru iar jurisprudenta nu mai zic.

Acum nu pot decat sa sper ca voi trai si eu reusita examenului.

de maine ma apuc sa invat!!!
doua luni teorie: carti, tratate...vad eu ce....
si urmatoarele doua luni: coduri+ril-uri, jurisprudenta+grile, cedo+OJ....
apropo' la proc.civ.am invatat dupa tabarca si am facut 9 din 10 teorie si 3 din 5 spete....s-a vazut ca n-am citit jurisprudenta....si m-a incurcat al naibii practica stiuta!!!
petra, ce-ti veni???
am citit eu dimineata (sau naiba mai stie cand) ca ai facut de o nota mare....nu cred ca visez....si acu' ce te-a apucat ca nu mai iei examenul????

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)