Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Nu e cam devreme? Eu vreuau sa ma odihnesc pana la sf.lunii....in ultimile doua sapt. creierul meu refuza sa mai inmagazineze ... nu cred ca voi avea randament daca ma apuc mai devreme, desi imi place sa spun ca " continui" .
nu cred ca-i devreme....civil beleiu, reale, tgo, contracte, mosteniri, procedura civila 2 vol.tabarca, penal gen. si spec., proc.pen.....abia le impart in 2 luni...
si apoi 2 luni restul....
daca aveam timp suficient pentru cedo si oj, puteam sa mai adaug acum 0,4 la punctaj....
Saptamana asta trebuie sa fac "urgente" la serviciu si apoi sper sa pot repeta 8 ore . Ma apuca jalea cand ma gandesc cat de multa materie este...cert e ca se poate. Trebuie sa reusim.
Sunt aici Thomas.
Da, mi-am calculat 7,85, dar nu sunt sigura de bulinute pentru ca nu le-am verificat si nu sunt sigura ca nu se va intra cu 8 ultima medie, au mai fost ani.
Poate ca pentru voi astea par mofturi dar pe mine ma consuma extraordinar si va doresc sa treceti si voi prin asta sa vedeti cum este.