avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... compatibilitate profesia de avocat cu cea de detectiv ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

compatibilitate profesia de avocat cu cea de detectiv particular

Buna ziua , stie cineva daca legea prevede posibiliatea ca o persoana sa aiba 2 calitati in acelasi timp si anume cea de avocat si in paralel sa aiba si o firma de detectivi? Este interzis?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Adrian Marta , Avocat 19:48, 11 Septembrie 2011
eu nu vad de ce un avocat nu poate sa aiba si calitatea de detectiv. Singura problema care as vedea-o este forma de exercitare in acelasi timp a celor doua profesii. Insa aceasta opinie cred ca va da nastere la unele discutii. Totusi nu este mentionat in nici una din legi o incompatibilitate expresa intre cele doua profesii. Este cam acelasi lucru cu avocatii care au si calitatea de lichidatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati si afaceri Caprica Caprica Este posibil ca un avocat in timpul stagiaturi sa mai aibe si un alt job in alt domeniu?(presupunand ca ar avea timpul necersar) Si apoi ar putea sa isi ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati avocat PAS22 PAS22 Sunt asociat unic intr-un SRL si intentionez sa cesionez 90% din partile sociale, sotului meu, iar administrator sa fim amandoi. Sunt in caz de ... (vezi toată discuția)
Restrictii avocat Talida Covaci Talida Covaci Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare care ii interzice unui avocat (definitiv, membru in barou) sa fie administrator sau asociat intr-un ... (vezi toată discuția)