avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent - Cerere de precizare depusa la instanta la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent - Cerere de precizare depusa la instanta la termen de pronuntare, admisa

1. Este legal ca o cerere de precizare sa fie depusa la dosar, la un termen in care instanta a ramas in pronuntare ? Si asta dupa ce anterior au mai fost depuse numeroase alte cereri de precizare.

2. Este legal ca aceasta cerere depusa la un termen in care instanta a ramas in pronuntare sa fie si admisa de catre instanta ? :stunned:

As dori un raspuns argumentat legal va rog. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
Krissia ., Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 13:53, 2 Decembrie 2010
asteptati mai intai comunicarea hotararii si apoi veti sti cu siguranta care au fost greselile instantei.
Am verificat inca o data. Scrie foarte clar "PRECIZARI".

Referitor la instanta : nu a luat in considerare obiectivele depuse de mine, mi-a respins nejustificat obiectiunile la raportul de expertiza contabila judiciara depuse in termen, fara a fi vazute de expert, fara a fi comunicate partilor si fara a fi discutate in prezenta partilor, si toate acestea din urma la un termen la care trebuia sa fie judecata doar cererea de recuzare a expertului contabil depusa de mine. Mentionez ca in dosar sunt 6 parti, iar la termenul respectiv au fost prezente doar 2, respectiv reclamanta prin avocat si un parat.
La termenul de judecata la care trebuia sa fie discutata cererea de recuzare a expertului, acesta nu a fost prezent, iar instanta nu a luat masura inlocuirii lui si nici alte masuri referitoare la neprezentarea acestuia in instanta ( aducere cu mandat, etc. ). Si culmea, ca sa fie cireasa pe tort, la acest termen a considerat sa ramana in pronuntare. :stunned:
Si totusi....nu-mi raspunde nimeni ? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu depus la presedinta judecatoriei sectorului 4 si csm Krissia . Krissia . INDIFERENTA JUSTITIEI FATA DE UN OM SIMPLU, FATA DE O FEMEIE - IN ROMANIA - ... (vezi toată discuția)
Cererea de completare a sentintei mental mental la termenul stabilit de instanta pentru completarea sentintei mai am dreptul de a prezenta concluzii(denumite eventual altfel) in care sa fac referiri la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată Narcisa_ Narcisa_ În actiunea de chemare in judecata s-a cerut obligarea pârâților la plata cheltuielilor de judecata. Au existat mai multe termene de judecată, apoi la ... (vezi toată discuția)