avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de arhivare a documentelor personale perceputa de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de arhivare a documentelor personale perceputa de Universitati

Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de taxa de arhivare perceputa de universitati.Am absolvit un colegiu la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, promotia 2003-2006. Din august 2006 pana in mai 2007 am fost la ei de mai multe ori pentru a-mi ridica diploma de absolvire si actele din dosarul personal (Diploma de bacalaureat, etc) insa fara succes. In 2008 am reusit sa imi ridic diploma de absolvire, insa dosarul personal impreuna cu dipoma de BAC nu am reusit sa mi-l ridic deorece nu mi-a fost gasit dosarul. In 2009, cand am revenit pentru a vedea daca mi-au gasit dosarul (diploma de BAC), am fost anuntata ca pentru a-l ridica trebuie sa platesc o TAXA DE ARHIVARE de aproximativ 180 lei. Mentionez ca pana in acel moment nu am fost anuntata in nici un fel despre existenta acelei taxe si nici nu am semnat nici un act in care sa fiu deacord sa platesc acea taxa.
As avea 2 intrebari:
1. Cat de legala este aceasta taxa de arhivare?
2. Cum as putea sa imi recuperz diploma de BAC?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:44, 23 Noiembrie 2010
Cereti baza legala pt.aceasta taxa si cand anume a fost instituita.
Eu am intrat pe sit si uitati ce am gasit-taxa arhivare 10 ron/luna.17.11.2009
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)