avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma suspendata

Firma e suspendata din februarie 2010 ,iar contractul de inchiriere al sediului a expirat in martie 2010.La acea adresa nu mai exista nicio firma deoarece nu avea sens sa reinoim contractul de inchiriere ,atata timp cat noi nu ne mai desfasuram niciun fel de activitate Doresc sa stiu daca voi avea probleme cu cei de la Registrul Comertului sau cu cei de la Finante .Pot ei sa ceara desfiintare firmei pe acest motiv? Avem ceva restante la Finante,dar si datorii la banci si nu vrem sa se intample ceva rau !La Registrul Comertului figuram cu ,,contract sediu -expirat".
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:19, 23 Noiembrie 2010
Nu se poate intampla nimic.
Nu as fi chiar atat de sigur.La art 237 alin. 1 lit c din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale se prevede:
(1) La cererea oricarei persoane interesate, precum si a Oficiului National al Registrului Comertului, tribunalul va putea pronunta dizolvarea societatii in cazurile in care:
c) societatea si-a incetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu indeplineste conditiile referitoare la sediul social sau asociatii au disparut ori nu au domiciliul cunoscut sau resedinta cunoscuta;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare? Canon01 Canon01 Ce se intampla daca imi expira contractul de inchiriere pe sediul social Ce risc si ce act normativ prevede asta? (vezi toată discuția)
Care este sanctiunea pentru sediu expirat Albert Kurtyan Albert Kurtyan Care este sanctiunea pentru ca mi-a expirat contractul de inchiriere la un sediu de societate si nu l-am prelungit?:O (vezi toată discuția)
Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)