Buna seara
Se pare... , asa cum am aflat din unele surse ca incepand cu 01.01.2011 nu se mai duc statele, declaratiile si contr de munca (precum si incetari , acte aditionale etc) la itm deoarece acestea se vor transmite prin revisal iar inspectorii se vor ocupa numai de controale.Asta este vestea buna iar cea rea este aceea ca se zvoneste ca fiecare firma ( cu salariati) va fi obligata sa aiba un inspector resurse umane angajat.
Se pare.... ca in luna decembrie angajatorii vor primi din partea itm o nota cu pasii de urmat in acest sens.
Intrebarea mea este urmatoarea:oare chiar fiecare firma cu salariati indiferent de nr acestora trebuie sa aiba un inspector angajat?X-(X-(
A mai auzit cineva de treaba asta?
Abia acum observ aceste ultime mesaje .
As putea sa sterg cele scrise de dna/dra @iubestedariarta , fiind atac la persoana .
Domnul Valeriu este o personalitate care nu merita cele scrise mai sus .
@ iubestedariarta :va rog sa va cereti scuze , public .
Multumesc .
Nu considerati , va rog, mesajul meu ca o ofensa , ci ca o posibilitate de indreptare a unei gafe .
EDITAT A.L.: le-am sters eu, pentru ca mi se pare inacceptabila o asemenea adresare fata de un domn cum este dl. Tudor. Cu aceasta ocazie subliniez avertizarea catre iubestedariarta de a-si controla exprimarea in mesaje.
In Monitorul Oficial nr.888/30.12.2010 a fost publicata OUG nr.123/2010 care abroga de la 01.01.2011 Legea nr.130/1999 - republicata, cu exceptia articolelor 2-16 care se abroga de la 01.02.2011.
Atestat itm
TUDOR ADRIANA
Buna ziua,
As dori sa va consult intr-o problema, deoarece as dori sa obtin un atesta de completare a carnetelor de munca de la ITM dar nu stiu in ce masura ... (vezi toată discuția)