avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati la o asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati la o asociatie de proprietari

buna, tuturor! am o asociatie de proprietari unde domnul administrator pentru neplata la scadenta a calculat penalitati de 0,2%pe zi intarziere(cf.aga), dar in acelasi timp a impartit facturile de majorari de la furnizorii de utilitati la nr.de persoane restante. intrebare :
poti cumula aceste penalitati?(mai intra sub incidenta art.49 din lg 230/2007, sau ce articol prevede si facturile de penalitati de la furnizori?domnul administrator a facut un calcul de m-a dat pe spate, pentru ca nr.de persoane restante a ramas la latitudinea lui.multumesc
Cel mai recent răspuns: carymen , utilizator 16:59, 7 Decembrie 2010
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot aplica 2 tipuri de penalizari la asociatiile de proprietari? elena covaci elena covaci in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere Nea-Costica Nea-Costica Care este regimul penalitatilor ? Cand se aplica, dupa cate luni ca restantier, cand se poate actiona in judecata, cine o poate face, sunt mai multe feluri de ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza penalizarile aplicate de furnizor intr-o factura la proprietar apartament restantier Constanta Loga Constanta Loga Cum se repartizeaza penalizarile aplicate de furnizor pe factura pentru un proprietar de apartament restantier?Penalizarile sunt incluse in factura curenta.Se ... (vezi toată discuția)