avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou

se spune ca orice discutie are un sambure de adevar, ca atunci cand pui paie pe foc arde intens...........etc La fel se spune si despre examenul de admitere in barou ca este foarte important, ca regulile sunt foarte stricte iar organizarea impecabila.............ma intreb atunci cum pot aparea zvonuri despre lucrarile candidatilor la acest examen care sunt luate spre a fi corectate de catre membrii comisiei............plimbate cu masina catre birourile sau casele acestora si inapoi la sediul baroului, corectate de catre acestia pana la extenuare si plasate colaboratorilor sau practicienilor colaboratori spre a fi continuata munca asidua de corectare astfel incat stimabilii sa isi indeplineasca sarcina la termen cu toate ca nici acest intreg proces nu este suficient......................sunt curioasa in ce masura mai este pastrata confidentialitatea datelor candidatilor ..............in ce masura se poate verifica corectitudinea notarii lucrarilor atata timp cat nimeni nu isi poate vedea lucrarea nici macar dupa contestatii.........................inteleg ca practic ceea ce ni se spune se prezuma a fi un adevar incontestabil................adica daca ei spun ca eu avem nota 1 pe lucrare noi trebuie sa credem fara urma de indoiala ca aceasta ne este nota...............frumos sistem
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:12, 7 Decembrie 2010
Propuneti alt sistem. Avocatii care nu vor face fata concurentei se autoexclud oricum. Daca insinuati ca unii candidati ar fi avantajati asta trebuie dovedit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri baroul bucuresti 2011 Alin Popescu Alin Popescu Redactia Avocatnet.ro realizeaza in aceasta luna o serie de articole legate de candidatii la posturile de conducere ale Baroului Bucuresti. In acest sens, ... (vezi toată discuția)
Inm =dezamagire totala crissya crissya e prima oara cind dau admitere la inm si ultima.Dezamagire toatala 6 grile anulate din cauza dificultatii? Oare cind s au intocmit testele nu se stia asta,nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii ... kolombus kolombus Buna Ziua Ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii de dispecer la Politia locala, unde contracandidatul nu a luat nota de trecere la una din ... (vezi toată discuția)