avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
Concluzia? Intereseaza prea putin titlul de "Consultantul lunii"! Cu exceptia cazului in care mi se confera chiar "MIE"!
O diploma atat de frumoasa! Cum sa nu ti-o agati in birou la loc de cinste, sau poate chiar deasupra patului? ;)
Dilema moderna a Vrajitorului din Oz: "NU-ti pot da creier, dar iti dau o diploma!" (adresandu-se Sperietorii de Ciori) :)
d-na Romascanu, am citit ceea ce ati scris dvs..si mi-ati starnit toata admiratia si respectul meu. Mult succes in tot ceea ce faceti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)