Ma numesc Oana Popa lucrez la o institutie bugetara serviciu deconcentrat.Mentionez ca institutia unde lucrez este ordonator tertiar iar ordonator principal este Ministerul. Sunt pers contractuala si vreau sa transform postul in functionar public. Lucrez ca referent resurse umane am vechime in specialitatea studiilor 2 ani,licentiata in administratie publica studii Bolognia iar anul acesta termin si masterul.Ma intereseaza daca mai intai trebuie sa iau avizul de la anfp...in ce consta acest aviz?...sau trebuie sa cer aprobarea Ministerului de transformare a postului? Care sunt pasii?
Trebuie sa mai dau un examen cu un reprezentatnt de la ANFP? sarcinile din fisa postului sunt in totalitate cu prerogative de functie publica.
M-as putea incadra la gradul de asistent treapta I cu vechmea de doi ani?
Astept raspunsul d-stra care imi este de mare ajutor. Va multumesc.
ce ma mai intereseaza .Dupa ce am avizul de la anfp trebuie sa il trimit la forul superior..adica Ministerul ? sa aduc la cunostinta faptul ca s-a facut transformarea? sau cum trebuie sa procedez?
si inca ceva. Daca am terminat studiile Bolognia ma incadrez la functionar clasa I?
daca da in ce anume trebuie sa transform postul? Consilier, inspector, expert?
Ati scris mai multe mesaje consecutive, ceea ce contravine regulamentului de postare. Folositi butonul "editeaza " (albastru, dreapta, jos) pentru a completa un mesaj, daca dupa dvs. nu a raspuns nimeni.
Transformare post
flory1970
Buna ziua.(nu stiu daca imi va raspunde cineva dar eu incerc)
Din 1987 am lucrat cu carte de munca ca muncitor brutar ,(liceul l-am terminat in anul 1989) ... (vezi toată discuția)