avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Transcrierea certificatului de nastere la Viza de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Transcrierea certificatului de nastere la Viza de resedinta

Buna ziua ma numesc Veronica sunt casatorita cu cetatean roman si am domiciuliu la Braila as dori sa stiu daca pot sa transcriu certificatul meu de nastere la Braila
pentru redobandirea cetateniei Romane sau trebuie sa merg la Bucuresti?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 00:03, 15 Decembrie 2010
Din cate stiu eu, dosarul de redobandire a cetateniei romane se constituie, prezinta si aproba in Bucuresti pe str. Nicolae Iorga... la Pasapoarte.
Veti avea nevoie de toate actele expirate ce dovedesc faptul ca ati detinut vreodata cetatenia romana, precum si dovada de domiciliu.
Va urez succes!
Buna, daca am intales bine, sunteti cetatean strain cu resedinta permanenta in Romania si doriti sa depuneti cererea pentru redobandirea cetateniei... Acte necesare pentru constituirea dosarului, precum si adresa institutiei, le puteti gasi pe www.just.ro.
Pentru transcrierea certificatului nastere / casatoriei etc., cererea se depune dupa redobandirea / obtinerea cetateniei Romane, in baza certificatului de redobandire a cetateniei, care se va inmana la data depunerii juramantului. In cazul vostru, daca aveti permis de sedere permanent, conform resedintei si/sau domiciliului stabilit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat de divort pentru un cetatean al republicii moldova ce a obtinut cetatenia româna AdrianMo AdrianMo Buna ziua, As dori sa stiu unde se poate transcrie în registrul starii civile românesti un certificat de divort al unui cetatean al Republicii Moldova ce ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere la primaria localitatii de resedinta permanenta iurri iurri Buna ziua, luni trebuie sa merg la Bucuresti sa depun juramantul de cetatean roman. De doi ani locuiesc in Piatra Neamt (permis de sedere pe termen lung (5 ... (vezi toată discuția)
Contestatie inep!ajutor!!! dumitru marian dumitru marian buna seara!am o mare problema cu \"autoritatiele\" si birocratia din romania.iubita mea este cetatean american nascuta din parinti romani in statele ... (vezi toată discuția)