avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere schimbare functie in aceeasi companie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere schimbare functie in aceeasi companie

Spuneti-mi va rog exista vreun model sau formular de cerere pt schimbare functie in aceeasi firma? Se va tine cont de aceasta cerere daca angajatul este mai nou in firma dar are studii superioare si este incadrat pe un post care necesita 10 clase?
Nu am gasit nici un model asemanator. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Abigel11 , utilizator 13:47, 7 Septembrie 2018
Domnule Director/Administrator

Subsemnatul ........, angajat al societatii ......., in functia de ........., avand in vedere ............ (argumentele pentru modificarea functiei) , s0licit modificarea functiei din ..... in ...

Data si semnatura
Bună ziua. Szabo Csilla mă numesc. Întrebarea mea este dacă pot să cer schimbarea funcției în domeniul bugetar. Sunt încadrată ca inspector casier superior și aș dorii schimbarea funcției în inspector superior. Mulțumesc anticipat.
Puteti solicita, dar pentru functia pe care o doriti trebuie sa existe loc vacant si sa se organizeze concurs/examen.
Bună ziua. Puteți să-mi spuneți în care lege scrie,am căutat în LG. 188/1999,in Codul Muncii dar nu am găsit nimic referitor la faptul că ar trebuii să dau examen, doar că trebuie să scriu o cerere. Mulțumesc.
1. In Codul Muncii nu se refera la faptul ca trebuie sa faceti cerere.

2. Din casier pe ce post doriti sa treceti ?

Alte discuții în legătură

Detasare, delegare sau mutare? nicol1970 nicol1970 daca sunt functionar public intr-o primarie si sunt incadrata ca referent de specialitate intr-un anumit birou , poate conducerea unitatii sa ma mute ( sau ... (vezi toată discuția)
Numire functionar floriana.muc floriana.muc numirea unui functionar printr-o dispozitie a directorului cu art 100/ 188/1999 , intr un alt compartiment datorita reorganizarii ,fara acordul salariatului ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)