avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere schimbare functie in aceeasi companie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere schimbare functie in aceeasi companie

Spuneti-mi va rog exista vreun model sau formular de cerere pt schimbare functie in aceeasi firma? Se va tine cont de aceasta cerere daca angajatul este mai nou in firma dar are studii superioare si este incadrat pe un post care necesita 10 clase?
Nu am gasit nici un model asemanator. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Abigel11 , utilizator 13:47, 7 Septembrie 2018
Nu știu dacă am precizat faptul că în cadrul aceeași instituții vreau mutarea mea dintrun loc la altul. Sunt inspector casier superior și vreau să cer transferul sau mutarea pe inspector superior. Acum sunt delegată pe 8 luni, din compartimentul de caserie, la serviciul de elaborare și sinteza a bugetelor locale. Postul asta este de inspector superior și aș vrea mutarea mea pe postul asta cu cerere. Se poate? Mulțumesc mult pentru ajutor. Si scuzați-mă dacă nu m-am exprimat cel mai bine,și pentru deranj.

Am funcția inspector casier superior și vreau să trec pe inspector superior, unde sunt delegată acum pe 8 luni.

LG. Nr. 188/1999 art. 90.alin.1,privind statutul funcționarilor publici.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca vorbim despre "mutare", se schimba problema.

Mutarea definitiva la solicitarea justificată a funcționarului public, se face cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice, pe o funcție publică vacantă echivalentă, de aceeași categorie, clasă și, după caz, la același grad profesional, sau pe o funcție publică vacantă de nivel inferior pentru care sunt îndeplinite condițiile specifice prevăzute în fișa postului sau poate fi solicitată de funcționarul public în cazul în care starea sănătății, dovedită pe baza unui examen de specialitate, nu îi mai permite desfășurarea activității în acel compartiment.
Va rog să-mi spuneți legea în care sunt cele expuse de dumneavoastră, deoarece vreau să le trec în cerere. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare, delegare sau mutare? nicol1970 nicol1970 daca sunt functionar public intr-o primarie si sunt incadrata ca referent de specialitate intr-un anumit birou , poate conducerea unitatii sa ma mute ( sau ... (vezi toată discuția)
Numire functionar floriana.muc floriana.muc numirea unui functionar printr-o dispozitie a directorului cu art 100/ 188/1999 , intr un alt compartiment datorita reorganizarii ,fara acordul salariatului ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)