Spuneti-mi va rog exista vreun model sau formular de cerere pt schimbare functie in aceeasi firma? Se va tine cont de aceasta cerere daca angajatul este mai nou in firma dar are studii superioare si este incadrat pe un post care necesita 10 clase?
Nu am gasit nici un model asemanator. Va multumesc.
Nu știu dacă am precizat faptul că în cadrul aceeași instituții vreau mutarea mea dintrun loc la altul. Sunt inspector casier superior și vreau să cer transferul sau mutarea pe inspector superior. Acum sunt delegată pe 8 luni, din compartimentul de caserie, la serviciul de elaborare și sinteza a bugetelor locale. Postul asta este de inspector superior și aș vrea mutarea mea pe postul asta cu cerere. Se poate? Mulțumesc mult pentru ajutor. Si scuzați-mă dacă nu m-am exprimat cel mai bine,și pentru deranj.
Am funcția inspector casier superior și vreau să trec pe inspector superior, unde sunt delegată acum pe 8 luni.
LG. Nr. 188/1999 art. 90.alin.1,privind statutul funcționarilor publici.
Mutarea definitiva la solicitarea justificată a funcționarului public, se face cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice, pe o funcție publică vacantă echivalentă, de aceeași categorie, clasă și, după caz, la același grad profesional, sau pe o funcție publică vacantă de nivel inferior pentru care sunt îndeplinite condițiile specifice prevăzute în fișa postului sau poate fi solicitată de funcționarul public în cazul în care starea sănătății, dovedită pe baza unui examen de specialitate, nu îi mai permite desfășurarea activității în acel compartiment.