lumi71 
	    	Utilizator

lumi71 
	    	Utilizator	    

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
Asi dori sa-mi dati un raspuns fata de o speta care s-a creat in firma la care lucrez.
am angajat cu CIM pe perioada det. o persoana, deoarece titulara postului a intrat in concediu medical mai repede decat perioada cand ar fi trebuit normal sa intre in CM de maternitate.
la data de 31.12.2010 expira CIM-ul persoanei angajate in locul titularei(este cel de-al doilea CIM),in total cumuland 6luni si jumatate.
Pot sa-i fac al 3 lea CIM pe per.det.pana la revenirea titularului din crestere copil,stiind ca astfel depasesc cele 24 de luni cat prevede Codul Muncii?
va multumesc!
~ final discuție ~
 kittybutnariu	                   

Buna seara,
Am o dilema: cum o rezolv?
CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010
Art. 62. - (1) in afara concediului legal ... (vezi toată discuția)
	                    kittybutnariu	                   

Buna seara,
Am o dilema: cum o rezolv?
CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010
Art. 62. - (1) in afara concediului legal ... (vezi toată discuția)

goplanet	                   

De cate ori si in cadrul carei perioade poate fi prelungit contractul de munca pe perioada determinata al unei persoane?  (vezi toată discuția)
	                    goplanet	                   

De cate ori si in cadrul carei perioade poate fi prelungit contractul de munca pe perioada determinata al unei persoane?  (vezi toată discuția)

enesabin	                   

Sunt angajat cu CIM perioada determinata. Primul a fost pe 1 an. La incheiere mi s-a facut altul pe 6 luni, iar la incheierea lui altul pe 1 an(al treilea cu ... (vezi toată discuția)
	                    enesabin	                   

Sunt angajat cu CIM perioada determinata. Primul a fost pe 1 an. La incheiere mi s-a facut altul pe 6 luni, iar la incheierea lui altul pe 1 an(al treilea cu ... (vezi toată discuția)