avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poker online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poker online

Buna seara,
As dori sa stiu daca este legal sa joci poker online pe un site care nu este din Romania dar este in UE.Am citit pe un alt forum ceva despre Legea 246/2010 dar neavand cunostinte juridice nu o inteleg.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Da42twinstar , utilizator 10:43, 24 Ianuarie 2012
Conform articolului de mai jos, aceasta activitate nu este legala, fiind chiar pedepsita cu inchisarea.

[ link extern ]

Are cineva idee daca este legal sau nu? Iar daca nu este legal, cum as putea face pentru a utiliza aceste site-uri, dar fara a intra in conflict cu legea?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sa va spun ce mi s-a intamplat. aseara m-am gandit ... andrafyo andrafyo Buna ziua, sa va spun ce mi s-a intamplat. Aseara m-am gandit sa ma joc pe pokerstars la un turneu de poker online. Turneul avea o intrare de 11$ si urma sa ... (vezi toată discuția)
Legalitatea participarii la jocuri de noroc online tonyi34 tonyi34 Este legala participarea la jocuri de noroc online la agentii de pariuri licentiate in paradisuri fiscale(Malta, Cipru etc), dar fara a detine licenta in ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)