avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfintare de post abuziv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfintare de post abuziv

Inspector de securitatea si sanatatea in munca poate sa fie desfintat postul fara sa ii fie preluate sarcinile de alta functie. mentionez ca nu sunt alte persoane cu aceasta specializare necesara congorm legii
Cum poate fi combatuta o astfel de decizie? ce acte trebuie sa o insoteasca la desfintarea unui post
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2008
cornel_6, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:28, 9 Septembrie 2008
buna,
chiar acum mi am facut si eu un cont:) si pentru mine exista acest risc...
Orice modificare a contractului individual de munca presupune instiintarea prealabila si acordul salariatului, exceptie fac sanctiunea disciplinara si desfiintarea postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie desfiintare post part-time TEF TEF Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie de desfiintare post incadrat cu norma redusa de 2 sau 4 ore. Care sunt motivele invocate si pasii care trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Concediere din vina angajatorului free33mind free33mind Buna ziua! Asi dori sa stiu daca este corect sa ti se spuna ca daca nu pleci de la firma la care esti angajat atunci ti se desface CIM pe motiv ca s-a ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post steff5891 steff5891 Ma puteti indruma intr-o problema. Postul meu a fost desfiintat si in organigrama a fost introdus un post similar, numai ca noul post are si atributii noi. ... (vezi toată discuția)