avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... SC CARPATICA ASIG S.A
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

SC CARPATICA ASIG S.A

18/11/2010 in timp ce ma deplasam pe o strada ,cu drum cu prioritate am fost lovit de un sofer care nu s-a asigurat,el avand cedeaza,fapt pe care l-a si recunoscut in declaratia de constatare amiabila.
23/11/2010 S.C.CARPATICA ASIG S.A imi da o hartie sa intru cu masina in reparatie,servisul constata ca usile nu pot fi reparate ci trebuie inlocuite si dosarul se intoarce la Carpatica
7/12/2010 S.C CARPATICA ASIG S.A ma informeaza ca dosarul de dauna a fost respins.Va rog daca ma puteti ajuta,eu am masina pe taxi si cu ajutorul ei muncesc pt a-mi intratine familia.VA multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:31, 16 Decembrie 2010
Este un mod tipic de tergiversare al acestui asigurator. O sesizare la CSA apoi sa-i chema la conciliere si sa va pregatiti pt instanta. In acest sens cautati-va un avocat specializat pe daune din asigurari care sa va reprezinte interesele in instanta sa puteti cere pe langa daune materiale si daune pt. intreruperea activitatii. Daca aveti CASCO este bine sa folositi polita pt a va repara masina mai repede si apoi puteti lasa asiguratorul CASCO sa se ocupe de procesul de recuperare a banilor de la asiguratorul RCA al vinovatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna carpatica manuela78 manuela78 Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ... (vezi toată discuția)
Asigurari anitaovidiu anitaovidiu Masina societatii mele de transport a fost lovita in data de 13.12.2010 de o masina care are RCA la Carpatica, s-au facut poze, s-a intocmit dosarul, am dus ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)