avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara tata lucreaza in italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara tata lucreaza in italia

buna ziua.sant divortata si am 2 copii minori.tatal plateste o pensie alimentara calculata dupa salariul minim pe economie din romania.el lucreaza in italia.ce e drept totdeauna a platit 300-400 euro pe luna in loc de 180 ron.plus ca mai face si pachete.am inteles ca are o relatie.mie frica sa nu ajunga sa plateasca doar 180 ron.am incercat sa-l dau un judecata ptr marire.stiu firma si nr de tel al firmei unde lucreaza.cand am cerut datele despre salariu mi s-a zis ca sant confidentiale.cum pot sa-l dau in judecata ?ce trebuie sa fac.el mi-a zis ca nu va veni la proces.e obligat sa vina cu datele despre salariu?mi-a zis ca daca il dau in judecata,isi va sch locul de munca si nu o sa mai stiu nimic de el.este vreo lege care sa-l oblige sa plateasca dupa salariul lui de acolo?va multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 11:17, 20 Decembrie 2010
eu vreau sa spun ca nu se poate afla veniturile lui.si mi-a mai zis ca daca il dau in judecata el isi va schimba locul de munca si nu voi mai afla nimic de el.a vb cu el avocatul meu ptr a trimite copie dupa dovada veniturilor si i-a raspuns ca nu e obligat sa faca asta.ptr a deschide proces am inteles ca trebuie sa am o dovada a veniturilor.si nu stiu cum o pot optine.mereu am aceleasi rsp.nu putem divulga datele personale ale angajatilor fara o hotarare judecatoreasca.in italia nu pot sa-l dau in judecata.iar in romania mi s-a zis ca daca nu pot dovedi veniturile il dau in judecata degeaba.va ramane acelasi cuantum al pensiei.imi cer scuze ca sant asa insistenta.va multmesc
dar stiti adresa sediului firmei unde lucreaza sotul dvs? daca nu o stiti degeaba il dati in judecata.
In opinia mea,nu veti castiga nimic daca il dati in judecata.De obicei,firmele romanesti care angajeaza cetateni romani pentru munca in UE-sau oriunde -trec in contractul individual de munca salariul minim pe economie,pentru a plati impozite si taxe cat mai miciaici,in Romania.Acolo,patronul italian il plateste la negru.Asa ca....
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator
Solicitati instantei sa uziteze la aflarea veniturilor Directiva nr.38/2006 a C.E.,prin intermediul careia veniturile se pot cere acestea prin comisie rogatorie la instanta de domiciliu a persoanei in cauza.
Succes !
el nu lucreaza ptr firma romaneasca.e o firma din italia.nu are contract de munca normal.e un contract de colaborare.din aceasta cauza nu pot afla datele despre salariu.daca el nu e de acord sa mi se zica....ei nu zic.am adresa si nr de tel.degeaba.nu imi zic nimic.

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie sory29 sory29 pe scurt:fostul sot plecat in belgia de 3 ani,lucreaza cu acte in regula,plateste pensia copilului 125 ron!!!etc...am solicitat o comisie rogatorie in vederea ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere unostar unostar Buna ziua tuturor, As dori sa ma ajutati cu ce as putea face legal in privinta urmatoarei probleme pe care o am . Anul trecut in luna a zecea mi s-a ... (vezi toată discuția)
Privati de dreptul lor spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Iata o situatie destul de dificila si imposibil de rezolvat pentru mine, cel putin acum,cand nici nu mai pot sa judec prea limpede si nu stiu unde ... (vezi toată discuția)