avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept Penal - furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept Penal - furt calificat

Buna ziua, din prostia mea si din nevoia de bani am incalcat legea mai exact furt calificat dupa cum spune articolul 208, acuma din cate am vorbit cu avocatul meu deoarece sunt la prima abatere e posibil sa mi se schimbe din penal, si sa scap cu o amenda administrativa. Pana aici totul e ok, asta e am gresit, platesc.

Problema e ca bunurile care le-am furat, s-au putut recupera doar o parte din ele deoarece de restul persoanelor nu mai pot da ca sa le pot recupera si sa le pot da inapoi la politie sa fie recuperat tot. Intrebarea mea este mai pot sa iau amenda administrativa ? si daca da, de la ce suma la ce suma (sunt anumite limite?). Si ce probleme atrag daca nu s-a putut recupera toata marfa furata.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:08, 20 Decembrie 2010
Lucrez la o firma si de acolo am sustras marfa care se producea la acea firma , si valoarea totala a pagubelor cica e de 2800 de euro. Iar implicarea mea este ca i-am ajutat si am primit si eu o parte din marfa
Din punctul meu de vedere,veti primi o pedeapsa cu suspendare.

Totusi,daca aveti un avocat bun,daca vati recunoscut fapta,sti colaborat cu organele si ati aratat ca regretati fa[ta,ar fi sanse mici pentru o amenda administrativa.succes.
Da fapta am recunoscut-o am colaborat cu organele de politie, si da regret fapta. Incerc sa ajut organele de politie sa afle cealalta persoana pentru recuperarea prejudiciului .

Avocatul meu mi-a zis ca am sanse sa primesc o amenda administrativa .. si de aia doresc sa stiu in jurul care-i sume va fii acea suma
Asta decide procurorul.
Eu cred ca veti primii,in vazul in care se va da amenda administrativa,vreo 500 lei noi.

Intr-adevar,daca ajutati organele,si ii dati in ``gat`` pe ceilalti,veti primi o amenda administrativa.

Ok multumesc mult, sper sa fie totul ok, am sa revin cu vesti

Alte discuții în legătură

Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)
Amenda in urma furtului cristina-sta cristina-sta Buna ziua. Ieri tot cam pe la aceasta ora am sustras dintr-un magazin o jucarie ; fapt in urma caruia am ajuns la politie.Dintr-o prostie, un moment negandit. ... (vezi toată discuția)
Amenda toader oana toader oana Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii ... (vezi toată discuția)