avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Va aduc bani cererile de consultanta?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Va aduc bani cererile de consultanta?

Pana la urma, sunt cererile de consultanta utile si aducatoare de bani pentru consultanti?

Primiti constant cereri de consultanta? Daca da, sunt ele concretizate in clienti ai afacerii dumneavoastra?

Stiu, raspunde cine poate. :)

Pe mine ma intereseaza pentru ca nu imi dau seama in ce masura e o chestie care mananca timp si nu da nimic inapoi sau e o chestie utila care, pe langa timp mancat, aduce si bani.
da, si asta e interesant.

da nu prea avem ce sa facem, ca nu ii putem limita cumva pe oameni.

din cate imi dau seama, nu toti folosesc sistemul nostru cerere de consultanta. unii suna sau dau mail direct.
GabrielaA a scris:

Interesanta este si intrebarea: cati raspundem la aceeasi cerere de consultanta? :D


Cu siguranta se intampla sa primim mai multi aceeasi cerere... Mi s-a intamplat ca dupa ce am raspuns unor astfel de cereri, sa vad subiectul postat de aceeasi persoana si pe forum....
Avand in vedere ca noi raspundem mesajelor de pe forum si dam sfaturi gratuit, cred ca cei mai multi considera de la sine inteles ca si consultanta e tot... gratuita. :)
Nu ca m-ar deranja sa dau sfaturi si sa ajut, dar cele mai multe probleme ridicate nu prea se pot rezolva pe e-mail sau telefonic.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
Lorena Chirila, Avocat
mie imi pare ca din mesajul predefinit pe care il trimit ei folosind formularul de "cere consultanta" (ma rog, il pot edita, sterge, etc, dar tot il citesc), se intelege foarte clar ca va solicita o intalnire la sediul profesional pentru consultanta platita.

ar fi util sa scriem mai clar faptul ca atunci cand primeste cereri de consultanta, consultantul cere bani pentru raspunsuri?

daca da, hai sa gasim o forma decenta de a spune asta. :)
admin a scris:

bani? cineva? :D


Oferiti ceva?:))

Intotdeauna am spus ca daca mi-as fi putut deschide un cont cu multumiri si sarutari de maini as fi fost bogata...

Nu stiu daca am sa reusesc vreodata sa creionez (acum imi trece prin minte intrebarea cum se poate ascuti un creion digital) adevaratul motiv pentru care "pierd timpul" pe acest forum...
Sa zicem ca-ntr-o zi citeam urmatoarea pilda: O cisterna cu inscriptia "Lapte pasteurizat, omogenizat, cu adaos de vitamina A" trece pe langa doua vaci. Una din vaci ii spune celeilalte: "Iti da un sentiment de inferioritate nu-i asa?".
Nu stiu prea bine de ce, dar a doua zi m-am trezit ca-mi iau la revedere de la detinatorii cisternei si-am plecat in vacanta... O sa vad cata vreme imi voi putea ingadui "luxul" ei.

Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
romascanu, moderator
romascanu a scris:

admin a scris:

bani? cineva? :D


Oferiti ceva?:))

.... creionez (acum imi trece prin minte intrebarea cum se poate ascuti un creion digital)
cu ajutorul a trei avocati :))

Alte discuții în legătură

Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)
Acoperire legala Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)