avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Va aduc bani cererile de consultanta?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Va aduc bani cererile de consultanta?

Pana la urma, sunt cererile de consultanta utile si aducatoare de bani pentru consultanti?

Primiti constant cereri de consultanta? Daca da, sunt ele concretizate in clienti ai afacerii dumneavoastra?

Stiu, raspunde cine poate. :)

Pe mine ma intereseaza pentru ca nu imi dau seama in ce masura e o chestie care mananca timp si nu da nimic inapoi sau e o chestie utila care, pe langa timp mancat, aduce si bani.
Mie chestia cu cisterna imi aduce aminte de niste paradoxuri. Cum ar fi ideea ca singurul motiv petnru care facem reclama la companii de telefonie mobila este ca avem bani sa ne platim facturile la ei. :">.

De aia intebam de bani. Ca sunt curios. Doritorii de consultanta ce cauta? Adica, gasesc un loc unde cineva la raspunde gratis o data, de doua ori. A treia oara le cere bani. Sunt curios cata vreme o sa continue sa aiba atitudinea asta, daca asa stau lucrurile pentru majoritatea dintre ei.

Cat despre vacanta, eu am invatat asa. De trei luni m-am lasat de avocatura. Ma uit cu drag la telefonul mobil, privesc cu drag oamenii care imi trimit mailuri. Ma duc cu drag la servici si nu am treaba cu grefieri, judecatori si functionari publici.

Acum sunt sigur. Cred ca eram si eu pe drum cand a trecut cisterna aia. :D

PS
Recitind mesaju meu, inteleg doar putin din el :"> si incep sa cred sincer ca eram pe drum si poate cisterna m-a si lovit :D

romascanu a scris:

admin a scris:

bani? cineva? :D

Ce cauta doritorii de consultanta ? :-/ Simplu, un raspuns la problemele lor :) ...... Au gasit un loc unde cineva le raspunde gratis, iar atitudinea asta pentru mine o sa dureze mult timp , deoarece:
1. In prezent, nu am birou de consultanta.
2. Marea majoritate (peste 80 %) a cererilor de consultanta primite pe mail sunt din provincie ... si nu stiu cui i-ar conveni sa bata un drum dus-intors pana la Bucuresti doar pentru o consultanta platita. ;)

adevarat :)
admin a scris:

adevarat :)


NUUUUUUUUUUU.......................:))
:)):)):)) Bine spus! Suntem cei mai bogati consultanti.

romascanu a scris:


Intotdeauna am spus ca daca mi-as fi putut deschide un cont cu multumiri si sarutari de maini as fi fost bogata...

Alte discuții în legătură

Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)
Acoperire legala Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)