avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Va aduc bani cererile de consultanta?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Va aduc bani cererile de consultanta?

Pana la urma, sunt cererile de consultanta utile si aducatoare de bani pentru consultanti?

Primiti constant cereri de consultanta? Daca da, sunt ele concretizate in clienti ai afacerii dumneavoastra?

Stiu, raspunde cine poate. :)

Pe mine ma intereseaza pentru ca nu imi dau seama in ce masura e o chestie care mananca timp si nu da nimic inapoi sau e o chestie utila care, pe langa timp mancat, aduce si bani.
bine dar sistemul de votare sa nu permita vizualizare userilor care au votat :D, sa se faca asa o statistica sincera :)B-)
Da, cred ca ar merge... desi nu vad utilitatea...
Ieri m-am intalnit cu un user care m-a contactat direct telefonic pentru o consultatie si mi-a zis: am vazut conditiile in care acordati consultanta, as vrea si eu... asta era ideea.
Ok, ma intalnesc si ma intreaba de la inceput: cat? Ii spun ca o consultatie dureaza cam 30-60 de minute si e atat.
La final imi da 150%din x. Pai nu, zic eu... dar el imi arata ceasul si-mi spune ca a fost o ora si jumatate...

Pe cuvant, cand vezi asa de mult respect pentru munca ta, parca-ti vine sa mai lasi... sa mai dai un raspuns gratis...
Oricum, eu nu taxez la ora, ci la consultatie, limita de timp o impun ca sa nu pierd totusi o dupa-amiaza intreaga cu o consultatie, mai ales ca iesi sleit de puteri dupa si nu mai esti bun de mare lucru!
Am fost impresionata ca sunt oameni care si respecta, intr-un mod frumos, munca altora. Si-mi pare rau ca problema domnului nu a fost de imediata rezolvare ca sa-mi poata deveni client. Dar... sper sa ne mai auzim, acum stiu ca vom negocia la onorariu, ca omul merita sa-l iei client si pe mai putin.
=D>
da...o situatie fericita. mai rar se intampla asa ceva in ziua de astazi, adica intradevar sa iti fie recunoscut efortul la adevarata valoare chiar daca solutie nu e neaparat dupa asteptari. Multi se astepta sa se faca minuni, si cand le expui prevederile legale...considera ca nu se merita banii pe care ii dau.
Nu categoric?
Nu sunt consultant, sunt doar user, insa vreau sa imi dau si eu cu parerea. Categoric ca pentru unii renteaza din moment ce fac eforturi mari de a ajunge printre candidatii recomandati, sau a ajunge in top 10 (pt cine intereseaza, poate citi aici pe larg www.avocatnet.ro/content/for... ).

Acum sa revenim on topic. Nu s-a mai schimbat nimic intre timp? Chiar nu aduc bani aceste cereri de consultanta? Si acum am si eu o intrebare? Care a fost scopul acestui site (ma refer la partea de consultanta)? Omul sa intre, sa isi expuna problema si sa i se dea un raspuns preliminar, iar daca doreste sa obtina lamuriri mai amanuntite sa contacteze contra cost consultantul? Sau din start s-a vrut ca orice raspuns la problema sa fie conditionat de o plata? Spun asta pentru ca pot exista 2 situatii: cum a fost in cazul meu, am vrut o simpla lamurire, care nu necesita o consultanta platita neaparat (asa am considerat eu, poate gresesc, nu spun ca am dreptate; era vorba de pretul de vanzare a unui apartament), si alt caz in care adresezi o intrebare ca sa vezi ce solutii pot exista, ei evident de a te angaja intr-un contract cu unul din avocati. Dar cum poti sa iti dai cu parerea daca avocatul respectiv este bun sau nu, si daca iti poate apara cu succes cauza, daca nu vezi o abordare initiala a lui, modul cum pune problema? Nu ar fi mai usor sa se scrie reguli clare care sa fie aduse la adresa utilizatorului, si sa se traseze unele linii in care discutia poate ramane gratuita? Poate asa vor exista mai putine nemultumiri de ambele parti. Asta vizavi de faptul ca va intrebati ce anume urmaresc user-ii. Eu am spus din punctul meu de vedere. Faceti un poll si pt userii.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)
Acoperire legala Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Am spus acum ceva timp ca... ei bine... cineva ar putea cauta aici o solutie juridica. I-ar putea raspunde un user, poate avocat, poate consilier, poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)