avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt - Elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt - Elvetia

Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a furat in Elvetia unde a stat 2 saptamani la inschisoare pana s a finalizat ancheta.A primit 2 ani cu suspendare si plata unei amenzi de 600 franci.In prezent este in tara in asteptarea acelei amenzi.Are cateva nelamuriri si anume
dosarul penal din Elvetia ii apare si in Romania sau in alte tari din Europa?
figureaza in bazele de date internationale?
Cel mai recent răspuns: Stefanans , utilizator 13:38, 25 Februarie 2024
o sa ai probleme si in germania pt problema asta...
Ma poate ajuta cineva? Sotul meu a primit o amenda penala din bulgaria la prins la vama cu niste haine in urma acestei fapte ia venit in romania o amenda penala de 21616 lei am facut esalonare si a trebuit sa platim 901 lei pe luna 2 ani el fiind angajat si avand salariu minim pe economie am platit dar ne-a mai ramas 4109 lei dupa expirarea termenului noi avem 2 copii impreuna de 5 respectiv 3 ani si el este singurul salariat deci nu prea am avut de unde plati si totusi am dat azi mi.a venit o citatie ca este chemat pe data de 14 -02-2017 la judecatorie pt inlocuirea pedepsei cu inchisoare ce poate sa i se intample dupa noul cod penal mai ne pot acorda termen la plata amenzi
Buna ziua prin 2011 am fost in Elveția și am rămas cu ceva amenzi de tren plus o zi de arest in care m au prins intr o casa părăsită și au vrut sa ma aresteze , nu au dat de proprietari și nu aveau nici o plângere mi au dat drumul pana la urma .. in fine , întrebare mea este : pot merge in Elveția fără sa am probleme ? Sau prescris amenzile sau voi fi luat la granița direct ? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
Silviu888, utilizator
Bună ziua, am o întrebare, de curând prietenul meu a furat o rochie de la h&m din Elveția și a fost prins, a primit o amendă de 150 franci și i s-au spus că h&m face plângere la poliție. Ce se va întâmpla pe parcurs? Va afla ei angajatorul lui de faptă? El trăiește în Elveția
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2022
Am o întrebare, utilizator
Nu o sa ai nici o problema iti spun din proprie experienta, dupa 5 ani nu mai apart nimic despre tine in elvetia. Nici amenzi nimic. Am avut contaminate, 3 amenzi, si am mers acolo dupa 6 ani, m au prins din nou si le am spurs eu ca am mai fost acolo dar cei de la politie nu ma gaseau, cu toate ca eu am mai fost in acelasi sediu din Zurich.

Silviu888 a scris:

Buna ziua prin 2011 am fost in Elveția și am rămas cu ceva amenzi de tren plus o zi de arest in care m au prins intr o casa părăsită și au vrut sa ma aresteze , nu au dat de proprietari și nu aveau nici o plângere mi au dat drumul pana la urma .. in fine , întrebare mea este : pot merge in Elveția fără sa am probleme ? Sau prescris amenzile sau voi fi luat la granița direct ? Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala transformata in inchisoare @stanescu @stanescu Daca sotul meu a avut o anenda penala de 21616 din care a platit si mai are 4109 si termenul de plata a expirat a primit axi o citatie in care i se cere pe ... (vezi toată discuția)
Arest ditaclau ditaclau Buna ziua am si eu o intrebare am un amic arestat in Elvetia a furat metale grele a luat familia lui legatura cu un avocat de acolo de acolo de 2 saptamani nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În 2012(nu mai știu exact), am fost prinsa la furat, ... ancaflorianadamianov ancaflorianadamianov Bună ziua! În 2012(nu mai știu exact), am fost prinsa la furat, din magazinul MM din zona Basel. Prima data am fost eliberata a 2 a zi,apoi la puțin timp ... (vezi toată discuția)