avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... depozitare obiecte personale in casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

depozitare obiecte personale in casa scarii

Buna ziua,
De aprox un an unul din vecini si-a depozitat masina de spalat veche in fata usii, accesul cu bagaja/plase catre propriul meu apartamanent facandu-se cu dificultate. De curand si vecinul din stanga apartamentului meu si-a scos frigiderul vechi. De fiecare data trebuie sa ma strecor in aprt. Sunt sigura ca si vecinii de mai sus care au copii mici trec cu dificultate cu caruciorul. Din cate am auzit casa scarii este proprietate comuna si nu pot face nimic sa-si ia lucrurile. Am pus un anunt la avizier in care am spus ca nu e depozit casa scarii insa a disparut imediat. Nu e nimeni absurd. Inteleg ca fiecare din noi depozitam pt o perioada lucruri pe care nu le putem arunca imediat dar problema asta dureaza de atata timp si devine foarte deranjanta. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 11:25, 30 Decembrie 2010
Aveti asociatie de proprietari in cladire? Nu ne spuneti daca este bloc sau cladire cu cateva apartamente.....
Da, holul este proprietate comuna, dar tine si de nivelul de civilitate al locatarilor sa nu ocupe un spatiu comun cu lucruri personale.

Daca aveti asociatie de proprietari e bine sa solicitati sprijinul conducerii asociatiei si al administratorului pentru a elibera holul.
Sesizati in scris presedintele. Holul este spatiu comun si nu depozit pentru obiecte personale care incomodeaza accesul in apartamente. Ce s-ar intampla in cazul unui incendiu?
Presedintele/administratorul ar pute afisa la avizier un avertisment , dupa care se poate debarasa holul prin angajarea unei persoane, cheltuiala respectiva fiind suportata de locatarii respectivi prin includerea in lista de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile comune de la bloc un_locatar un_locatar Salutare tuturor, Am si eu o problema ( mai \\"complexa\\" ) cu spatiile comune de la bloc si anume cu spatiul comun ce face trecerea de la ultimul nivel ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala si contra lucrurilor alipuma alipuma A venit dimineata presedintele blocului la noi la usa a batut la usa si a inceput se tipe la sotia cu copii mei de fata, copii minori, ca nu putem se pastram ... (vezi toată discuția)
Parti comune asociatii proprietari biancab2005 biancab2005 buna ziua. Intrebarea mea este daca pot folosi boxa de la parterul blocului pentru depozitarea bicicletei. Eu stau la etajul 3. Mentionez ca vecinii de la ... (vezi toată discuția)