avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lipsa etichete imbracaminte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lipsa etichete imbracaminte

am primit de la munca uniforma de serviciu .desii s-au prezentat de la firma pt a lua masuri personale,uniforma nu e corespunzatoare.asi vrea sa intreb daca inafara etichetei cu NR.marime ,,38,, nu trebuiau sa fie si alte etichete care sa indice ,spalare temperatura ,albire, calcare etc...si mai ales ca sint aplicate si elemente fuorescent-reflectorizante care ma gindesc ca au alte conditii de intretinere.acest producator de imbracaminte prin lipsa unor informarii asupra modului de folosinta a produsului incalca sau nu Hotararea 527 din 30 mai 2007

privind denumirea, marcarea compozitiei fibroase si etichetarea produselor textile .
cu respecte si multumiri ,Antin
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 11:33, 3 Ianuarie 2011
Sesizati in scris OPC-ul si aveti asigurata dusmania celor de la locul de munca.
Cate se mai fac !
Pai atata timp cat nu le-ati cumparat dintr-un magazin degeaba sesizati OPC-ul, deoarece nu intervine in acest caz fiind vorba de un raport de munca nu de o vanzare cumparare a unui produs de la un operator economic.
In urma unei reclamatii formulate de catre angajatorul dvs. (deoarece el este cel care a cumparat marfa si are factura sau bonul fiscal al produsului reclamat ) , OPC-ul va face o verificare la producator in urma caruia vor verifica daca produsele respective respecta criteriile impuse de legislatia in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descidere magazin haine Ruxxy Ruxxy Buna ziua, Vreau sa-mi deschid un magazin cu haine noi.Imi spuneti va rog unde gasesc toate detaliile in acest sens? In special ce trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Pot vinde aceste produse cu logoul firmei? EDUARD B. EDUARD B. Buna ziua! Suntem o firma cu cod caen 4791, care comercializăm produse textile cu logo-ul nostru propriu. Am cumpărat produsele personalizate de la o firmă ... (vezi toată discuția)
Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)