avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La Multi Ani !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La Multi Ani !

Tuturor celor care acum sunt inca pe acest minunat forum si celor care ne sunt alaturi

Fie ca Noul An sa va aduca tot binele din lume si tot raul din lume necesar sa cunosti binele. Multa intelepciune, chibzuinta si caldura sufleteasca va doresc.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, a mai trecut inca un an. Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii in tot ceea ce facem, iar Anul Nou sa fie plin de impliniri!

La Multi Ani !
c.j Vasile Bucuroiu

Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 15:42, 1 Ianuarie 2011
Am avut un an rau, poate cel mai rau din ultimii 20 de ani.
Dar atunci cand e vreme rea, ploaie si furtuna, intotdeauna vrem sa treaca repede si speram sa vina vremea buna iar natura nu ne-a dezamagit niciodata.
Anul 2011 speram sa vina cu vremuri bune, sa fie schimbari favorabile in viata noastra, a tuturor.
Va doresc sa aveti speranta, incredere si sanatate.
La multi ani si buni!
Si eu va doresc un an nou cu multa sanatate,impliniri si satisfactii .Va multumesc pentru ca existati si mi-ati fost mereu de un real ajutor,un cuvant scris pentru mine a insemnat mult.La multi ani si celor care poarta numele de Vasile.Cu multa stima si respect Vasilica B...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)
La multi ani, gabrielle monique! ContSters200573 ContSters200573 Multi ani fericiti cu bucurii si satisfactii! :vishenka: (vezi toată discuția)