lory10 a scris:
Subiectele elaborate de UNBR sunt in ordine alfabetica.... Iar daca acele carti pe care le cauti trateaza subiectele in aceeasi ordine, nu-ti va fi deloc mai usor sa inveti dupa ele.
Ia cartile de cursuri si bifeaza-ti pe ele subiectele; e mai firesc sa inveti dupa ordinea din manuale, pentru ca asa vei intelege efectiv materia si o vei asimila mai usor si mai temeinic. Cel putin asa-ti recomand eu. Succes! :)
=D> acelasi sfat ti-l dau si eu. Am dat recent examen pentru admiterea in profesie. NU am auzit de astfel de carti, dar este foarte posibil ca vreo editura sa "speculeze " si astfel de cerinte. Sincer, nu cred ca o asemenea carte poate trata amplu subiectele respective. Dupa cum probabil ai observat si tu, atat subiectele cat si BAREMELE de corectare sunt elaborate de UNBR. Daca inveti tu dupa cartea aia, poti sa ai certitudinea ca va fi tratat fiecare punct de pe barem pentru fiecare subiect in parte?:-/ Oricum, din cate stiue eu si baremele respective sunt "inspirate" din tratatele de specialitate ale autorilor consacrati. Sincer, nu cred ca in acea carte vei gasi materialul necesar promovarii examenului, mai ales ca este nevoie de minim 6 puncte pentru a promova proba. Incearca la tomana sa iti aloci 2-3 luni pentru studiu intens, si ia materiile in ordine, ca sa intelegi mai bine materia si sa mearga mai usor. Spor la invatat si te asteptam in randul avocatilor;)