am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate.
anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea).
am vazut la cineva anul trecut niste carticele cu subiectele rezolvate, are cineva idee unde le pot gasi, cat costa...etc:-/
si oricum cred ca subiectele pe 2008 vor aparea prin toamna
le are cineva...stie cineva ceva?:-/
astept raspunsuri
eu am terminat anul trecut, pt licentza cam 2-3 luni am invatat, dar acolo a fost unpicutz mai simplu decat acest examen nu am dat proceduri........#-o, astept parerile voastre in legatura cu subiectele.......
Exista acele carti cu subiectele rezolvate. Sunt 5 carti , cate una la fiecare materie. Rezolvarile sunt tot in ordine alfabetica asa ca trece de la o materie la alta ... ceea ce nu cred ca e chiar ok deoarece e mult mai logic sa le iei separat intrucat se cam leaga subiectele intre ele pe fiecare materie.
Eu una va spun ca e mai bine ca nu le aveti. eu le-am gasit si mai rau mi-a facut. Subiectele sunt incomplete si mai rau ... contin greseli grave!!!!! Asa ca tot la carti m-am intors :((
int`un fel da, am auzit si eu ca acele carti nu sunt bune, cred ca cel mai bine e sa notam subiectele pe cartile dupa care ne pregatim.....ca si aceste subiecte cuprind materia aproape toata, deci nu`i nici un miracol, si sopr la treaba ca altceva nu e de facut:))bafta tuturor la invatatB-)
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)