am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate.
anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea).
am vazut la cineva anul trecut niste carticele cu subiectele rezolvate, are cineva idee unde le pot gasi, cat costa...etc:-/
si oricum cred ca subiectele pe 2008 vor aparea prin toamna
le are cineva...stie cineva ceva?:-/
astept raspunsuri
Anul acesta, din cate stiu eu, nu s-a fixat data sustinerii examenului de primire in profesie. Oricum, probabil va fi spre sfarsitul lunii noiembrie. Nu este vorba de un examen stil grila si de aceea nu stiu ce ati putea invata din acele brosuri. Acolo probabil este o sinteza si Dvs, in final, veti face sinteza sintezei si nu este bine. Exista un barem de corectare. Ca unul care am fost in comisie la Baroul Giurgiu, va recomand sa invatati ca si cum ati invata pentru un examen de an. Din experienta, va recomand sa raspundeti exact la intrebare si nu dezvoltati pe langa subiect, fiindca nimeni nu va puncta cantitatea. La fel, atentie cu exprimarea si ortografia ! UNBR adopta doar un Regulament cadru, asa ca este bine ca incepand dupa 15 septembrie sa va interesati la Baroul unde doriti sa dati examen. Este bine sa urmariti si site-ul www.unbr.ro
Mult succes,
Admitere barou 2014
manuelle
Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)