avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Buna ziua,
am o problema si as dorii daca puteti sa-mi dati ceva sfaturi.
La inceputul lui decembrie am lovit o peroana pe trecerea de pietoni( pe culoarea verde pietoni). Este clar ca sunt vinovat.
Persoana a suferit cateva contuzii si bineinteles spaima multa.
Am putut sa circul pana pe data de 20 decembrie.Azi am fost informat ca persoana v-a depune plangere penala impotriva mea.
Ce pot patii? La ce sa ma astept?
Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 15:04, 3 Ianuarie 2011
Sa inteleg ca persoana nu poate sa-mi ceara nimic daca nu a avut ingrijiri medicale?
ba da poate sa iti ceara cat vrea... doar ca daca nu are nr de ingrijiri medicale de peste 10 zile nu o ai tu probleme de natula penala. ramai cu o amenda si suspedarea permisului pe x luni... daca trec cele 60 de zile, esti norocos pt ca nu mai are dreptul sa depuna plangere..
depinde de ce a patit in urma accidentului.. normal ar fi daca te simti vinovat sa ii acoperi prejudiciul.. poate a lipsit de la servici in ziua respectiva..poate a pierdut ceva.. acordai o "bucurie" pe nasura pierderi.... daca asteapta sa isi zugraveasca toata casa sau sa.si schimbe mobila pt ca si.a julit genunchi ...zi sa mai astepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pintenarug pintenarug Buna ziua Sotia mea, a fost accidentata pe trecerea de pietoni. Politia a constatat vina soferului, de neacordare prioritate. Sotia are acum un picior in ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima unui accident alexandru_cc2 alexandru_cc2 cat timp are la dispozitie victima unui accident de circulatie pe trecerea de pietoni sa depuna plangere penala impotriva autorului? (vezi toată discuția)