avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa ma autorizez ca PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa ma autorizez ca PFA

buna seara

as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este posibil ca aceasta activitate sa fie desfasurata de PFA si care sunt codurile CAEN pentru care trebuie sa solicit autorizarea. o alta activitate pe care vreau sa o desfasor este vanzarea de spatiu publicitar pe site-uri pe care le detin ca persoana fizica. pentru cate coduri CAEN se poate cere autorizarea?

cum sunt si salariat as dori sa stiu care dintre cele 2 modalitati de autorizare este mai benefica si de ce (care este diferenta intre ele)?

stiu ca nu se pot angaja persoane cu contract individual de munca. pot beneficia sub vreo forma de servicii ale altor persoane de vanzare a spatiilor publicitare in revista?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 11:44, 27 Martie 2008
d388cqc a scris:

In primul rand multumesc frumos pentru raspunsul promt.
Ce nu inteleg eu este ce calificare am nevoie de exemplu la: 4619 Intermedieri in comertul cu produse diverse
Nu prea stiu sa existe cursuri la sfarsitul carora sa primesti atestat sau ceva de genul asta.
Am uitat sa mentionez ca pe cartea de munca in ultimii 3 ani am: Agent servicii clienti si Reprezentant servicii clienti.
Ar putea fi luata in considerare experienta aceasta ?
Multumesc


Pentru codurile pe care ti le-am indicat (trece-le pe amandoua in cererea de autorizare) nu e necesara o calificare speciala. Depui la primarie copie dupa ultima diploma de studii, atat.
Multumesc frumos.
O sa merg azi la primarie sa vedem daca ma inteleg cu congolezii aia.
O saptamana frumoasa
Cu siguranta iti vei rezolva problema.
Vezi ca pt. autorizare iti trebuie si cazierul judiciar (pe baza lui se obtine cel fiscal) si o dovada de sediu social (act de proprietate sau contract de comodat).
Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa adrianc adrianc Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Autorizatii coduri caen 2ntz 2ntz Am tot cautat o lista cu codurile caen care nu necesita niciun fel de autorizatie, si singurul lucru pe care l-am gasit a fost o lista cu niste activitati insa ... (vezi toată discuția)
Infiintare_pfa razvan.vastea razvan.vastea Buna ziua, As dori sa infiintez un PFA care sa se ocupe cu servicii de consultanta in management (acordarea de consultanta in accesarea fondurilor europene). ... (vezi toată discuția)