avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Viteza \"bitisorilor\"
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Viteza "bitisorilor"

Putem spera ca viteza de incarcare a paginilor sa creasca intr-un viitor apropiat?
Pierdem mesaje sau parti din mesaje din cauza intreruperilor dese ale internetului care deserveste Avocatnet.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 08:30, 19 Martie 2011
Chiar prima pagina a forumului cand se incarca cu forumuri.....statea pe rotita care arata ca se incarca....asa, vreo 5 secunde. In mod normal denumirile forumurile apareau instantaneu cu aparitia paginii.
Acum vad ca se incarca mult mai repede. Chiar pot sa spun ca si-a revenit!

Sigur, nu exclud si viteza internetului meu, dar am scris despre aceasta lentoare pentru ca am observat diferente de incarcare la pagini din acelasi site.
Multumesc pentru raspuns. Am o vaga banuiala ca se trage de la sistemul de notificare a forumurilor / topicurilor citite sau necitite (iconite albe sau galbene), asa incat o sa incercam sa vedem ce anume se intampla, saptamana viitoare.

Daca mai observati si pe alte pagini viteza de incarcare redusa, va rog sa imi spuneti paginile respective, pentru ca in felul acesta putem identifica exact natura problemei. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se misca ingrozitor de greu Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat Paginile mi se incarca foarte greu. Cu alte siteuri nu am astfel de probleme. (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Paginile se incarca greu ContSters181996 ContSters181996 Buna ziua. Paginile avocatnet se incarca foarte greu.Nu stiu daca este de la mine sau este o problema tehnica. (vezi toată discuția)